Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Πράσινος” με το… στανιό!

“Πράσινος” με το… στανιό!

gentile

gentile

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού περιμένει με ανυπομονησία τις εξελίξεις στο θέμα του Αλεσάντρο Τζεντίλε. Ο διεθνής Ιταλός γκαρντ δεν υπολογίζεται από την Αρμάνι Μιλάνο, και πιέζει όσο μπορεί (όπως και ο πατέρας του) για μία θέση στο “πράσινο” ρόστερ.

Ο γιος του Νάντο Τζεντίλε επιθυμεί διακαώς να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και δεν σταματάει να παίζει… στο instagram, με το “μυαλό” των φίλων του “τριφυλλιού“. Πριν από λίγη ώρα, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό, με τον Χιθ Λέτζερ στον ρόλο του Τζόκερ στις ταινίες του Μπάτμαν. Όλο το σκηνικό της φωτογραφίας ήταν καταπράσινο!

Oι καλύτερες αποδόσεις της αγοράς μόνο στην 2winbet.gr, στην οποία μπορείτε να δείτε σε live streaming όλους τους αγώνες της Euroleague την Πέμπτη (15/12): Ούνιξ Καζάν-Μπασκόνια, Νταρουσάφακα-Ρεάλ, Ερυθρός Αστέρας-Μακάμπι, Μπάμπεργκ-Εφές και Ζαλγκίρις Ολυμπιακός

Όπως ήταν επόμενο, οι φίλοι του Παναθηναϊκούβομβάρδισαν” τη φωτογραφία με σχόλια. Βιάστηκαν, μάλιστα, καθώς φρόντισαν να τον καλωσορίσουν στο “τριφύλλι“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

ΔΕΑΒ: Κλήθηκαν σε απολογία Πανιώνιος και Ηρακλής

Στη ΔΕΑΒ κλήθηκαν Πανιώνιος και Ηρακλής. Η Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας μετά τα επεισόδ…