Κεντρική NBA Ο φόρος τιμής του NBA στον Κρεγκ Σέιγκερ (vids)
NBA

Ο φόρος τιμής του NBA στον Κρεγκ Σέιγκερ (vids)

sager16s 2 web

sager16s-2-web

Σύσσωμη η ομοσπονδία του NBA, καθώς και όλος ο μπασκετικός πλανήτης, έχουν πληγωθεί βαθύτατα από το θάνατο του πολυαγαπημένου ρεπόρτερ Κρεγκ Σέιγκερ.

Οι στυλιστικές επιλογές του, η αξιαγάπητη περσόνα του, αλλά και ο επαγγελματισμός του, τον έθεσαν στο πάνθεον του πρωταθλήματος, όντας ένας από τους πιο ξεχωριστούς ανθρώπους στο μαγικό κόσμο του NBA.

Τον τελευταίο καιρό, στα χαρακτηριστικά του προστέθηκε και η αστείρευτη μαχητικότητα, καθώς επέμενε να συνεχίζει να βρίσκεται στα γήπεδα, κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα, παρά την σωματική κόπωση, η οποία ήταν εμφανής πάνω του, λόγω της λευχαιμίας που τον είχε “χτυπήσει”.

Μετά το θάνατό του, οι πάντες έσπευσαν να αποδώσουν το δικό τους φόρο τιμής, με πρώτη από όλους τη συνεργάτιδά του, Ρέιτσελ Νίκολς. Τονίζοντας το μεγαλείο και τη γενναιότητα του Σέιγκερ, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην οικογένειά του, όντας βαθύτατα συγκινημένη.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=VIwKE6mw8uo]

Ο Στιβ Κερ, αποθέωσε τον Σέιγκερ, αναφέροντας την όρεξη που είχε για ζωή, ενώ προτίμησε να μην τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, αλλά ενός λεπτού αποθέωση, καθώς ο Σέιγκερ “δεν ήταν άνθρωπος για τον οποίο θα δώσουμε ενός λεπτού σιγή”, όπως χαρακτηριστικά είπε.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=spGq_UzqP6I]

Τέλος, το δαιμόνιο crew του Inside the NBA, αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο, τον αγαπημένο του ρεπόρτερ.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=wQaq5HgGZKc]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Οι Τίμπεργουλβς διέλυσαν τους Νάγκετς με 115-70

Μετά το απίστευτο ματς όλα θα κριθούν στο Game 7 για τους Νάγκετς Οι συγκλονιστικοί Τίμπερ…