Κεντρική Διεθνή Νικητές Θανάσης και Μπασκόνια, ήττα για Μάλαγα

Νικητές Θανάσης και Μπασκόνια, ήττα για Μάλαγα

thanasis

thanasisΗ Ανδόρα του Θανάση Αντετοκούνμπο, επικράτησε εύκολα της Μούρθια με 88-72 και σημείωσε την τέταρτη νίκη της στην ΑCB. Ο Έλληνας άσσος, έχει θετική εμφάνιση καθώς έμεινε στο παρκέ για 13.49′, έχοντας 7 πόντους ( 1/2 δίποντα, 1/1 τρίποντα, 2/2 βολές), 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Κορυφαίοι για τους νικητές, οι Σερμάντινι και Γέλινεκ με 16 πόντους ο καθένας. Από τους ηττημένους, 21 πόντους είχε ο Μπάρον.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Μπασκόνια, πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με 82-69 κόντρα στην Μανρέσα. Οι Βάσκοι, οι οποίοι αγωνίστηκαν και πάλι χωρίς τον Αντρέα Μπαρνιάνι είχαν ως κορυφαίους τους Μπλάζιτς (17π), Χάνγκα (14π), Σενγκέλια (13π) και Βόιτμαν (11π). Από την Μανρέσα, κορυφαίοι ήταν οι Σούγκς (17π) και Σβέτκοβιτς (14π).

Αντίθετα η Μάλαγα, ηττήθηκε (82-79) στην έδρα της Γιοβεντούτ, η οποία είχε ως πρωταγωνιστές τους Μπογκντάνοβιτς με 17 και Σάμπατ με 14 πόντους και 8 ασίστ. Από την ομάδα του Πλάθα, πάλεψαν οι Σουάρεθ με 16 και Μούσλι με 15 πόντους.

Τέλος η Γκράν Κανάρια, επικράτησε εύκολα με 82-62 της Μπέτις έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Μπάεζ με 13 πόντους. Από τους ηττημένους, οι Ζόριτς και Τσέρι είχαν από 14 πόντους έκαστος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…