Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Χάρης Γιαννόπουλος στο eBasket.gr: “Μπορούμε να “χτυπήσουμε” όλα τα παιχνίδια”

Χάρης Γιαννόπουλος στο eBasket.gr: “Μπορούμε να “χτυπήσουμε” όλα τα παιχνίδια”

giannopoulos

giannopoulos

Πέρυσι, έφευγε από την Κρήτη κι έχανε με κάτω τα χέρια στα περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα. Φέτος, η ομάδα “χτίστηκε” με διαφορετική λογική, ενισχύθηκε σημαντικά σ’ όλες τις θέσεις και είναι έτοιμη να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στη φετινή Basket League.

Ο λόγος για το Ρέθυμνο, το οποίο έδειξε με το… καλημέρα τα δόντια του, περνώντας άνετα από την έδρα του Κολοσσού Ρόδου, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής. Με όπλο την άμυνά τους, οι κρητικοί “καθάρισαν” τους Ροδίτες, έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Χάρη Γιαννόπουλο (13π., 10ριμπ.), Ρόμπερντ Άρνολντ (16π.) και Γκάρι Τάλτον (16π.).

Το eBasket.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον Χάρη Γιαννόπουλο, ο οποίος είναι αναγεννημένος φέτος, έχοντας αναβαθμισμένο ρόλο στο Ρέθυμνο. Ο Έλληνας φόργουορντ ανέλυσε τη νέα ομάδα του Τόνι Κωνσταντινίδη, έθεσε τους στόχους των κρητικών στο πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στο φετινό του ρόλο.

rethymno_cretan_kings_proetoimasia_giannopoulos_38

“Η ομάδα είναι φέτος σχεδιασμένη ώστε να χτυπάει όλα τα παιχνίδια. Έχουμε ξένους με ευρωπαϊκή εμπειρία αν εξαιρέσεις τον βασικό μας point guard (Gary Talton) και το πιο βασικό νεαρούς Έλληνες που έρχονται από τον πάγκο για να δώσουν ενέργεια στην ομάδα”, ανέφερε αρχικά ο Γιαννόπουλος και πρόσθεσε:

“Το στοιχείο που μας χαρακτηρίζει φέτος είναι η άμυνα. Σκληρή άμυνα σε όλο το γήπεδο για να μπορέσουμε να βάλουμε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Θέλουμε να επιβάλουμε το στυλ παιχνιδιού μας και να κυριαρχήσουμε στα παιχνίδια είτε είναι εντός είτε εκτός Ρεθύμνου”.

Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας, δήλωσε: “Ο μεγάλος στόχος της ομάδας είναι να μπει στα play off για άλλη μια χρονιά. Από εκεί και πέρα βλέπουμε στο τέλος της χρονιάς τι θα κυνηγήσουμε”.

Τέλος, σε ερώτηση για το αν φέτος θα είναι η χρονιά του, ανέφερε: “Ο ρόλος μου είναι αναβαθμισμένος φέτος, κατάφερα πέρυσι να μείνω χωρίς τραυματισμούς όλη τη χρονιά κι αυτό είναι πολύ βασικό. Δώσαμε βάση και σε διαφορετικά πράγματα στο performance 22 με τον Νίκο Παπαβασιλειου και τον Κώστα Χατζηχρήστο το καλοκαίρι για να αναβαθμίσω το παιχνίδι μου. Δεν ξέρω αν είναι η χρονιά μου. Θα προτιμούσα να είναι η χρονιά του Ρεθύμνου και να φτάσει η ομάδα ψηλά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…