Κεντρική Basket League Μαρούσι Στο Μαρούσι Ο Χάρης Γιαννόπουλος

Στο Μαρούσι Ο Χάρης Γιαννόπουλος

giannopoulos jpg e1693502528186

Στον Μαρούσι ο Χάρης Γιαννόπουλος.

Την πρώτη τους μεταγραφή ανακοίνωσαν οι νεοφώτιστοι,  Η ΚΑΕ Αμαρουσίου με ανακοίνωση της γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χάρη Γιαννόπουλο για τη σεζόν 2023-24.

Πέρυσι, αγωνίστηκε στον Κολοσσό Ρόδου, μετρώντας 10.3 πόντους και 4.2 ριμπάουντ μέσο όρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου 1896 ανακοινώνει την απόκτηση του Χάρη Γιαννόπουλου!

Ο Χάρης γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας στις 13 Ιουλίου 1989. Έχει ύψος 2.01 και αγωνίζεται στη θέση του σμολ φόργουορντ. Πρόκειται για έναν έμπειρο παίκτη, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες στην μεγάλη κατηγορία όπως ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Περιστέρι, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ρέθυμνο, Προμηθέα και Κολοσσό Ρόδου.

Επίσης έχει αγωνιστεί και στο εξωτερικό με τη φανέλα των ισπανικών Μανρέσα και Ομπραδόιρο. Έχει κατακτήσει το Πρωτάθλημα Ελλάδας (2013) δύο φορές το Κύπελλο Ελλάδας (2013,2020), το Σούπερ Καπ Ελλάδας (2020) καθώς και το Διηπειρωτικό Κύπελλο (2019).

Τέλος ο Χάρης έχει αγωνιστεί με την φανέλα με το εθνόσημο σε όλες τις νεανικές ομάδες, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων του 2007 στη Μαδρίτη και δύο χρόνια μετά το χρυσό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών που διεξήχθη στη Ρόδο, όντας μάλιστα ο αρχηγός της ομάδας».


.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Μαρούσι

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …