Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Φιλικό κι επιστροφή

Φιλικό κι επιστροφή

14117704 10155251041488289 5231979740926380645 n

olympiacos-karpenhsi-proetoimasiaΟ Ολυμπιακός συνέχισε, σήμερα (06/09), την προετοιμασία του στο Μέτσοβο. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μάλιστα, είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Οι “ερυθρόλευκοι” θα δώσουν, αύριο (07/09), το πρώτο φιλικό τους, κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας. Κατόπιν, η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας θα επιστρέψει στη βάση της, ήτοι στον Πειραιά.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε μία μεσημεριανή προπόνηση, με όλους τους παίκτες να είναι παρόντες. Η “ερυθρόλευκη” αποστολή, μετά το φιλικό με τους Πατρινούς, θα αναχωρήσει για τον Πειραιά, όπου θα μπουν οι τελευταίες “πινελιές” ενόψει της νέας σεζόν.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην ορεινή κωμόπολη του νομού Ιωαννίνων από τις 28 Αυγούστου.

200518

Στο μεταξύ, οι “ερυθρόλευκοι” δέχθηκαν, τη Δευτέρα (05/09), σημαντικούς καλεσμένους. Πιο συγκεκριμένα, ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων, Μάξιμος, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης, κι ο Δήμαρχος Μετσόβου, Κωνσταντίνος Τζαφέας, δείπνησαν με τους Πειραιώτες.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου έδωσαν στον καθένα από μία μπλούζα με τις υπογραφές τους. Ο Μητροπολίτης, από την πλευρά του, χάρισε σε όλα τα μέλη του Ολυμπιακού ένα αντίτυπο της Καινής Διαθήκης, μεταφρασμένη στη νεοελληνική.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…