Κεντρική NBA Οι νέες μεταγραφές στο NBA
NBA

Οι νέες μεταγραφές στο NBA

lee durant

lee-durant

Οι μεταγραφές δεν έχουν τελειωμό στο NBA. Όλες οι ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο προσπαθούν να ενισχύσουν τα ρόστερ τους, με τους Νικς να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Μετά τον Ρόουζ και τον Νοά, η ομάδα της Νέας Υόρκης έκλεισε και τον Κόρτνεϊ Λι, καθώς συμφώνησε μαζί του για τετραετές εγγυημένο συμβόλαιο έναντι 48εκ. δολαρίων. Ο 31χρονος γκαρντ έπαιξε φέτος στο Μέμφις (10,0π.) και στη Σάρλοτ (8,9) με την οποία έφτασε ως τα πλέι οφς της Ανατολής.

Οι Μάτζικ απέκτησαν τον Μπίσμακ Μπιγιόμπο. Ο 24χρονος πρώην σέντερ των Ράπτορς ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του Ορλάντο για συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων χρόνων έναντι 70 εκ δολαρίων.

Οι Ρόκετς ήρθαν σε συμφωνία με τον Ράιαν Άντερσον. Ο 28χρονος πρώην φόργουορντ των Πέλικανς αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 80 εκ δολάρια που θα τον κρατήσει στο Χιούστον για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Οι “Ρουκέτες” συμφώνησαν ακόμα με τον Έρικ Γκόρντον για τετραετές συμβόλαιο έναντι 53 εκ. δολαρίων.

Τέλος, οι Σέλτικς απέκτησαν τον Αλ Χόρφορντ. ο 30χρονος πρώην πάουερ φόργουορντ/σέντερ των Χοκς ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Βοστώνης για συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων χρόνων έναντι 113 εκ. δολαρίων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…