Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Τίτλο με την Εθνική”

“Τίτλο με την Εθνική”

Με Γιάννη στο Προολυμπιακό! - Νίκος Σαρηγιαννίδης

Με Γιάννη στο Προολυμπιακό! - Νίκος ΣαρηγιαννίδηςΟ Γιάννης Αντετοκούνμπο εξήγησε πώς έπεισε τους Μπακς να του επιτρέψουν να αγωνισθεί με την Εθνική το φετινό καλοκαίρι. Ο “Greek Freak“, μάλιστα, εξέφρασε -κατά τη διάρκεια της Media Day της “γαλανόλευκης”- την επιθυμία του να κατακτήσει έναν τίτλο με την “επίσημη αγαπημένη”, όπως και με τα “Ελάφια”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ ΦΜ 94.6:

Για το πώς κατάφερε να δώσει το “παρών” στην Εθνική ομάδα: 

“Είμαι εδώ, αυτό πρέπει να κρατήσουμε. Με την κουβέντα που κάναμε με τους Μπακς, τους έδωσα να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι να είμαι στην Εθνική. Τους είπα ότι άλλαξαν τα δεδομένα, επειδή έφυγαν οι μεγάλοι παίκτες, Σπανούλης και Ζήσης.

Μου είχε πει ο κόουτς Κατσικάρης ότι θα έχω πιο ηγετικό ρόλο και τους έδωσα να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι για μένα να είμαι στην ομάδα”.

Για το πόσο δύσκολος είναι ο ρόλος του ηγέτη για ένα παιδί της ηλικίας του: 

“Είναι δύσκολο. Το πιο σημαντικό είναι να κάνω την ομάδα και τα παιδιά γύρω μου καλύτερους. Όσο ηγετικό ρόλο και να είχα στους Μπακς, είναι διαφορετικός αυτός στην Εθνική. Εκεί είναι δυο-τρεις οι ηγέτες. Στην Εθνική οι ηγέτες είναι δέκα. Είναι οι καλύτεροι παίκτες στην Ελλάδα. Να προσαρμοσθούμε και να προετοιμασθούμε για τα προκριματικά, αυτός είναι ο στόχος”.

Για το πόσο θέλει να πάρει έναν τίτλο με τους Μπακς και την Εθνική ομάδα: “Σίγουρα θέλω να κατακτήσω έναν τίτλο. Θέλω να φέρω και με την Εθνική έναν τίτλο και γι’ αυτό παίζω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…