Κεντρική Ελλάδα Camp “Ο Γκάλης είναι του επιπέδου του Τζόρνταν και του Πέτροβιτς”

“Ο Γκάλης είναι του επιπέδου του Τζόρνταν και του Πέτροβιτς”

mikri1

audie-norris-dimitris-galanisΟ Όντι Νόρριςο οποίος μίλησε στο eBasket.gr πριν από λίγες ημέρες, είναι ο εκλεκτός καλεσμένος του “2nd Skill Improvement Basketball Camp” του Θερμαϊκού Θέρμης και των Εκπαιδευτηρίων Βασιλειάδη. Τούτο το καμπ ξεκίνησε σήμερα (21/06) και θα συνεχισθεί έως την Πέμπτη (23/06), με την εποπτεία του Δημήτρη Γαλάνη.

Ο πρώην παίκτης του Περιστερίου (1993-’94) μίλησε -με τη βοήθεια του Γαλάνη κι άλλων 11 προπονητών– στους νεαρούς αθλητές (αγόρια και κορίτσια ηλικίας 7-17 ετών) για τα μυστικά του μπάσκετ, τονίζοντας πως “δεν έχει σημασία αν είσαι ψηλός ή κοντός. Αντιθέτως, μετρά η καρδιά κι η θέληση, προκειμένου να πας μπροστά”.

2nd-development-skills-camp

Ο Νόρις, μάλιστα, αναφέρθηκε και στον Νίκο Γκάλη, υποστηρίζοντας ότι: “Είναι ένας παίκτης του επιπέδου του Τζόρνταν και του Πέτροβιτς“.

Στο μεταξύ, περισσότερα από 70 παιδιά είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν τα μυστικά του αθλήματος σε καίρια ζητήματα, να προπονηθούν και να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς για περίπου 4 ώρες. Πολλές οι ασκήσεις, οι παρατηρήσεις σε ό,τι αφορά στα βασικά στοιχεία του μπάσκετ και συνεχόμενη πρακτική και θεωρία.

“Ευχαριστούμε πολύ τον Όντι Νόρρις που είναι κοντά μας”, ανέφερε, από την πλευρά του, ο Δημήτρης Γαλάνης.

2nd-development-skills-camp1

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Χωρίς Γκραντ, με Σερέλη στον πάγκο του

Με Σερέλη και χωρίς Γκαρντ κόντρα στο Περιστέρι. Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί …