Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Πονάω ακόμα”

“Πονάω ακόμα”

Sloukas Skopia

Sloukas-SkopiaΟ Κώστας Σλούκας τόνισε πως ο πόνος δεν έχει υποχωρήσει ακόμη από το πόδι του και, κατά συνέπεια, παραμένει άγνωστο το αν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την Εθνική στο Προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο (04-09/07).

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ ΦΜ 94.6:

Για το πώς είναι το πόδι του: “Το πόδι μου δεν είναι πολύ καλά. Τελείωσε η χρονιά με τοn χειρότερο τρόπο, γιατί ταλαιπωρήθηκα πολύ, ειδικά στους τελικούς. Παρ’ όλα αυτά, είμαι εδώ για να προσπαθήσω κι όσο μπορέσω να βοηθήσω την Εθνική, αν είμαι τελικά στη δωδεκάδα, να πετύχει τον στόχο της”.

Για τις πιθανότητες που έχει να παίξει: “Δεν υπάρχουν πιθανότητες. Πονάω και το γνωρίζει ο προπονητής. Με τον κόουτς Κατσικάρη είχαμε επικοινωνία όλη τη χρονιά κι έτσι ξέρει το πρόβλημα που έχω.

Γνωρίζω τη στήριξη που έχω από εκείνον, ότι με περιμένει όσο μπορεί και με πιστεύει για την Εθνική. Εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ για είμαι έτοιμος”.

Για το ρόλο που θα έχει εκείνος στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα: “Η Εθνική αλλάζει σελίδα. Πέρασαν πάρα πολύ μεγάλοι παίκτες, που έδωσαν πολλά. Η ομάδα είναι διαφορετική. Με ταλέντο, αλλά όχι την εμπειρία που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Θα παίξει διαφορετικό μπάσκετ, όπως φαίνεται. Όλοι είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα πάντα, για να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες“.

Για το γεγονός πως η Εθνική δεν είναι φαβορί στο Προολυμπιακό: “Μπορεί να το πεις κι έτσι. Θα πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Θα βελτιωνόμαστε πιστεύω κι ελπίζω να έχουμε και την τύχη με το μέρος μας”.

Για την Ιταλία: “Είναι το φαβορί και θέλουν πολύ να πάνε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έχουν έναν έμπειρο κόουτς, τον Μεσίνα, αλλά ελπίζω να μην πάνε αυτοί και να πάμε εμείς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…