Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Με Γιάννη στο Προολυμπιακό!

Με Γιάννη στο Προολυμπιακό!

Με Γιάννη στο Προολυμπιακό! - Νίκος Σαρηγιαννίδης

Με Γιάννη στο Προολυμπιακό! - Νίκος ΣαρηγιαννίδηςΟ κύβος ερρίφθη. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αφού εξασφάλισε τη θετική απάντηση των Μιλγουόκι Μπακς, θα δώσει το “παρών” στο Προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο (04-10/07)! Ο Φώτης Κατσικάρης, έτσι, θα έχει το βασικό “όπλο” στη “φαρέτρα” του.

Θυμίζουμε ότι η Εθνική βρίσκεται στον 1ο όμιλο και θα αντιμετωπίσει σε πρώτη φάση το Ιράν και το Μεξικό. Ο “Greek Freak” είχε εκφράσει επανειλημμένως την επιθυμία του να αγωνισθεί με την “επίσημη αγαπημένη” το φετινό καλοκαίρι, προκειμένου να τη βοηθήσει να πετύχει τον στόχο της, ήτοι να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο 21χρονος άσος συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη των “ελαφιών”, Μαρκ Λάσρι, στη Νέα Υόρκη, εκφράζοντάς του το πόσο θέλει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη “γαλανόλευκη“. Ο “Κούνμπο“, παράλληλα, του ξεκαθάρισε πως δεν θα επηρεασθεί το πλάνο που υπάρχει αναφορικά με την ατομική βελτίωσή του ενόψει της νέας σεζόν στο NBA.

Η άδεια δόθηκε κι ο Γιάννης αναμένεται να φθάσει στη χώρα μας, την ερχόμενη Τρίτη (14/06), ώστε να ενσωματωθεί άμεσα στην αποστολή. Η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής θα πραγματοποιηθεί μία ημέρα νωρίτερα στο “Νίκος Γκάλης” (13/06, 18:30).

Η απόφαση πάρθηκε! Δεν μπορώ να λείψω από το πλευρό σου, θα είμαι εκεί για σένα. Δεν γινόταν να μην είμαι εκεί“, έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

The decision was made! I can’t never leave your side I’ll be there for you! #BucksThankYou #RoadToRio #Hellas #Antetokounbros @thanasis_ante43 (Δεν γινόταν να μην είμαι εκεί)

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) στις

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…