Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ Στη Ρόδο το φάιναλ φορ

Στη Ρόδο το φάιναλ φορ

koudas

koudas

Εδώ και χρόνια και παρά τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες, η διοίκηση της Ομοσπονδίας παραμένει σταθερή στην άποψή της ότι το μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο πρέπει να βγαίνει (με κάθε ευκαιρία) έξω από τα μεγάλα αστικά κέντρα, έτσι ώστε να απλώνεται σε όλη την Επικράτεια, να το ανακαλύπτουν νέοι άνθρωποι και να κάνει νέους φίλους.

Φέτος, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε πως, το φάιναλ φορ του 19ου πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στη Ρόδο, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου (η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα).

“Είναι πολύ σημαντικό ότι οι τοπικοί φορείς, δηλαδή η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ροδίων, στήριξαν την προσπάθειά μας, όπως φυσικά και ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος, που πήρε πρωτοβουλία για την ανάληψη της διοργάνωσης. Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο και τον δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο” δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΚ,Γιώργος Κούζας και συμπλήρωσε:

“Όσο μπορούμε να διοργανώνουμε τις τελικές φάσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, τόσο θα επιδρούμε θετικά στο πρωτάθλημα. Βεβαίως, αυτό είναι μόνο η αρχή. Αυτό που έχει σημασία δεν είναι να πάμε μόνο στη Ρόδο, αλλά να δείξουμε και πόσο όμορφο είναι το μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο.

kouzas

Είμαι σίγουρος ότι η Δωδεκάνησος, αλλά και οι τοπικοί φορείς, θα κάνουν ό,τι χρειάζεται, ώστε το Βενετόκλειο να γεμίσει από φίλους του αθλήματος, που θέλουν να απολαύσουν υψηλής ποιότητας θέαμα”.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο Γ.Γ. της ΟΣΕΚΚ, Χάρης Περδίκης, αφού πρώτα ευχαρίστησε για τη στήριξη την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Ροδίων, τόνισε: “Οφείλουμε κι εμείς από την πλευρά μας να ανταποδώσουμε. Οι ομάδες με την εικόνα που θα παρουσιάσουν πάνω στο παρκέ, αλλά κι εμείς με την προώθηση αυτής της εικόνας.

kouzas1

Για πρώτη φορά οι αγώνες του φάιναλ φορ θα μεταδοθούν ζωντανά από το κανάλι της Ομοσπονδίας στο Youtube, στα πρότυπα όλων των μεγάλων αθλητικών γεγονότων, με δημοσιογραφική και στατιστική κάλυψη. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας, προκειμένου να έχουμε το καλύτερο φάιναλ φορ. Μέχρι το επόμενο…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Επιστρέφει στα παρκέ ο Μπάνε Πρέλεβιτς

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς φορά ξανά τα… αθλητικά του. Απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Άλλωστ…