Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Χρειαζόμαστε την πέμπτη θέση για τα πλέι οφ”

“Χρειαζόμαστε την πέμπτη θέση για τα πλέι οφ”

uros duvniak

uros duvniak

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καβάλα το απόγευμα του Σαββάτου (9/4, 17:00) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής και σύμφωνα με όσα έγραψε ο Ούρος Ντούβνιακ στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και πρέπει να κερδίσουν για να εξασφαλίσουν την πέμπτη θέση.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Φτάσαμε λοιπόν στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Κάναμε πολλά λάθη στη διάρκεια της χρονιάς και τα πληρώσαμε. Είναι δεδομένο λοιπόν ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο τελευταίο μας παιχνίδι απέναντι στην Καβάλα, γιατί πρέπει να κερδίσουμε και να πάρουμε την 5η θέση στην κανονική περίοδο. Είναι κάτι που χρειαζόμαστε και για την συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος στα πλέι οφ, αλλά το χρειάζεται η ομάδα για την επόμενη σεζόν.

Δεν μας ξεγελά το γεγονός ότι η Καβάλα έχει υποβιβαστεί. Είναι μία ομάδα με καλούς παίκτες και ειδικά σε αυτό το παιχνίδι δεν έχει τίποτα να χάσει. Θα παίξουν χωρίς πίεση, αυτό είναι σίγουρο, και σε κάθε περίπτωση θα τους κάνει περισσότερο επικίνδυνους.

Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό γιατί πλησιάζουν και τα πλέι οφ. Ελπίζω λοιπόν σε καλό παιχνίδι και φυσικά στη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …