Κεντρική Διεθνή “Zοτς” κατά Γιουρτσεβέν

“Zοτς” κατά Γιουρτσεβέν

obradovic fener

obradovic-fenerΌλοι ξέρουμε τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Γνωρίζουμε το πάθος του για το μπάσκετ, αλλά και την ένταση με την οποία αντιμετωπίζει κάθε έκφανση της ζωής του.

Αυτή την φορά ο κόουτς της Φενέρμπαχτσε τα έβαλε με τον 17χρονο Ομέρ Γιουρτσεβέν, και όχι άδικα. Ο νεαρός άσος έφυγε απροειδοποίητα για το Τορόντο, πράγμα το οποίο δεν άρεσε καθόλου στον προπονητή του. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο παίκτης θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένος από την “Φενέρ”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Θα σας πω κάτι για τον Γιουρτσεβέν. Δεν ενδιαφέρεται για την ομάδα, αλλά μόνο για τον εαυτό του. Πήγε στο Τορόντο και δεν συμβουλεύτηκε κανέναν μας. Έχουμε κάποιους τραυματισμούς, αλλά ποτέ δεν με ρώτησε αν ήταν εντάξει για εκείνον για να φύγει.

Του προσφέραμε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών και μάλιστα μεγάλο συμβόλαιο. Μας είπε πως ήθελε να το σκεφτεί. Το σκέφτηκε για δύο μήνες και στη συνέχεια μας είπε πως δεν ήθελε να υπογράψει. Τον εμπιστευτήκαμε απόλυτα, καθώς πιστεύαμε πως ήταν το μέλλον μας. Ξέρετε εσείς άλλον 17χρονο να παίρνει τόσα πολλά λεπτά συμμετοχής; Μόνο ο Ντόντσιτς στην Ρεάλ. Δεν ξέρω τι σκέφτεται, θέλει να παίξει στο NCAA; Πήρε τόσα χρήματα τα τελευταία τρία χρόνια και τώρα θέλει να φύγει. Αυτός είναι!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…