Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Χρειαζόμαστε μια καλή εμφάνιση”

“Χρειαζόμαστε μια καλή εμφάνιση”

paok margaritis chatser

paok-margaritis-chatser

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στο “νησί των Ιπποτών” από τον Κολοσσό, με την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα και στις καλές εμφανίσεις να είναι το ζητούμενο για τον “Δικέφαλο του Βορρά. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “επιβάλλεται να αποδώσουν καλά, για να φθάσουν στη νίκη που θα τους βοηθήσει και βαθμολογικά και ψυχολογικά“.

Αναλυτικά:
Ο Κολοσσός είναι πολύ καλή ομάδα, με σκληρή έδρα και σίγουρα ξέρουμε ότι μας περιμένει πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προερχόμαστε από μια σειρά άσχημων αποτελεσμάτων και το γεγονός ότι θα αγωνιστούμε και πάλι με απουσίες δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το έργο μας. Χρειαζόμαστε και μια καλή εμφάνιση, αλλά και μία νίκη για να μας βοηθήσει και αγωνιστικά, αλλά και βαθμολογικά, και για να την πετύχουμε θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να δώσουμε ό,τι μπορούμε”.

Σε ερώτηση για το εάν στο “Δικέφαλο” αισθάνονται κουρασμένοι απάντησε: “Είναι αλήθεια ότι και κούραση υπάρχει στην ομάδα, αλλά και λίγο χρόνο είχαμε για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι. Ωστόσο, αυτά που δουλέψαμε τις τελευταίες ημέρες πρέπει να τα βγάλουμε στο γήπεδο, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, να βγάλουμε ενέργεια για να μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ από τη Ρόδο, που κάθε χρόνο είναι κοντά τους στο Βενετόκλειο: «Οι ΠΑΟΚτσήδες της Ρόδου είναι κάθε χρόνο κοντά μας, δείχνουν την αγάπη τους για την ομάδα με πολύ έντονο τρόπο και τους ευχαριστούμε για αυτό. Ξέρουμε ότι και αύριο (17/02) θα είναι στο γήπεδο και ειδικά τώρα, με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα μας, η παρουσία τους θα είναι ακόμα πιο σημαντική, για να μας δώσει δύναμη στην προσπάθειά μας”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …