Κεντρική Basket League Άρης “Δεν αποπροσανατολιζόμαστε”

“Δεν αποπροσανατολιζόμαστε”

aris team pagkos priftis

aris-team-pagkos-priftis

Μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Γιούροκαπ, ο Άρης έχει ρίξει όλο το βάρος στην Α1 και σκοπός του είναι να επεκτείνει το νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων, ώστε να τερματίσει σε όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση. Ο Δημήτρης Πρίφτης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, επέστησε προσοχή στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Κόροιβο και ανέλυσε τα στοιχεία που θα κρίνουν την έκβαση της αναμέτρησης.

“Έχοντας επικεντρώσει πλέον την προσοχή μας μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα, ετοιμαζόμαστε για μία δυνατή μάχη με τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Μία ομάδα η οποία παρά το πρόσφατο σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, παραμένει πολύ καλή, με καλό ρόστερ και εμπειρία, επικίνδυνη για κάθε αντίπαλο. Θυμόμαστε την ήττα στον αγώνα του πρώτου γύρου και πρέπει να διδαχτούμε απ’ αυτήν, παρουσιάζοντας ένα σοβαρό πρόσωπο το οποίο θα μας επιτρέψει να πάρουμε ακόμα μία νίκη στο πρωτάθλημα”.

“Το σερί των τεσσάρων συνεχόμενων νικών δε μας αποπροσανατολίζει, αφού κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Η συγκέντρωση, η διάρκεια στην άμυνα και ο έλεγχος των ριμπάουντ θα είναι καθοριστικοί παράγοντες για την εξέλιξη του αγώνα”.

Με τη σειρά του, ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς, υποστήριξε: “Είναι ένα παιχνίδι το οποίο απαιτεί μεγάλη προσοχή από την πλευρά μας. Δεν ξεχνάμε ότι ο Κόροιβος είναι μία από τις τέσσερις ομάδες που κατάφεραν να μας κερδίσουν στη φετινή σεζόν. Σεβόμαστε και υπολογίζουμε κάθε αντίπαλο κι αυτό είναι ένα από τα κλειδιά για τη μέχρι τώρα πορεία μας. Ο Κόροιβος είναι καλύτερη ομάδα απ’ ότι δείχνουν η βαθμολογική θέση και τα πρόσφατα αποτελέσματά του, πριν από τη νίκη με την Κηφισιά.

Τώρα που τελείωσαν οι υποχρεώσεις μας στο Γιούροκαπ, επικεντρώνουμε όλη την προσοχή μας στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Θέλουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες για να τερματίσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση και ο αγώνας με τον Κόροιβο είναι ένα από τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και παίξουμε την άμυνα που μπορούμε, θα φτάσουμε στην απαραίτητη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…