Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ Τιμήθηκε η ΟΣΕΚΚ

Τιμήθηκε η ΟΣΕΚΚ

kouzas-perdikis-vravefsiΜία ιδιαίτερη -αν μη τι άλλο- εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο “Hilton“. Πιο συγκεκριμένα, ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων τίμησε την Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι, για την προσφορά της στον χώρο του αθλητισμού, αλλά και του εθελοντισμού.

Ειδικότερα, δε, βραβεύθηκαν οι Γιώργος Κούζας και Χάρης Περδίκης (σ.σ.: εκπρόσωποι της ΟΣΕΚΚ) στη “Μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού και του Εθελοντισμού”.

“Ευχαριστούμε τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, όχι μόνο για την τιμή, αλλά επειδή υπάρχει και δραστηριοποιείται, απευθυνόμενος στα υψηλότερα ανθρώπινα ένστικτα” τονίζει, από την πλευρά της, η ΟΣΕΚΚ.

Να σημειωθεί ότι ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων υποστηρίζει το μεγάλο κοινωνικό, πολιτιστικό κι αθλητικό έργο από το 1998, με πολλαπλές πολιτιστικές – αθλητικές εκδηλώσεις και με μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στις περιοχές του Πειραιά, ΝίκαιαςΑγ. Ιωάννη Ρέντη, ΚερατσινίουΔραπετσώνας, Περάματος και Κορίνθου.

Πηγή: We24.gr.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Η Πάτρα αγκαλιάζει το μπάσκετ με αμαξίδιο

Στην Πάτρα είχε την ευκαιρία να βρεθεί ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΑ, Χρήστος Καλούδης, μετά την πρ…