Κεντρική Basket League Άρης “Να μην επαναπαυτούμε”

“Να μην επαναπαυτούμε”

Dimitris Priftis Waters Aris

Dimitris Priftis-Waters-Aris

Ο Άρης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, νικάει τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί, υποδεχόμενος τη Στεάουα Βουκουρεστίου, για την 4η αγωνιστική του Γιούροκαπ. Μπορεί να πρόκειται για την πιο αδύναμη, στα χαρτιά τουλάχιστον, ομάδα του ομίλου αλλά ο Δημήτρης Πρίφτης εφιστά την προσοχή στους παίκτες του, τονίζοντας πως το “διπλό” στο Καζάν, θα χάσει τη σημασία του αν ο Άρης ηττηθεί αύριο (04/11).

“Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά. Προερχόμαστε από μια σπουδαία νίκη στην έδρα της Ούνικς Καζάν, αλλά αυτό το αποτέλεσμα δεν θα σημαίνει τίποτα εάν δεν κερδίσουμε και τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Ήταν μια κουραστική εβδομάδα, γιατί ήμασταν εκτός Θεσσαλονίκης για επτά ημέρες. Ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό το δύσκολο παιχνίδι”.

Από πλευράς παικτών, ο Βασίλης Σίμτσακ, σημείωσε: “Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στο παιχνίδι με τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Είναι σημαντικό το ότι προερχόμαστε από συνεχόμενες νίκες, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυθούμε. Αυτή η χρονιά είναι σαν μαραθώνιος, με τα συνεχόμενα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…