Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Νίκη ψυχολογίας”

“Νίκη ψυχολογίας”

soulis markopoulos

soulis markopoulos

O ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αγνοώντας τη νίκη στην Α1, ακόμη, ενώ και στο Γιούροκαπ μετράει δύο ήττες, μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα. Το παιχνίδι στη Ρωσία, κόντρα στην Άβτοντορ είναι δύσκολο αλλά η νίκη επιτακτική, ώστε να διατηρηθούν ακέραιες οι ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Σούλης Μαρκόπουλος, στάθηκε στην ποιότητα της ρώσικης ομάδας και επεσήμανε τα στοιχεία που θα κρίνουν την έκβαση της αναμέτρησης.

“Τα παιχνίδια που δίνουμε στη Ρωσία είναι πάντα επικίνδυνες αποστολές και η επερχόμενη αναμέτρηση δεν διαφέρει. Η Άβτοντορ είναι σε καλή κατάσταση, έχει βρει ρυθμό, παίζει γρήγορο μπάσκετ και για να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στο παιχνίδι, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να αποφύγουμε τα λάθη και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις και στις δύο πλευρές του παρκέ” υποστήριξε ο τεχνικός του “δικεφάλου”.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, σημείωσε: “Έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ το γεγονός πως παίζουμε στην έδρα της, κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας. Προερχόμαστε από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και χρειαζόμαστε, οπωσδήποτε, μια νίκη ώστε να αναπτερωθεί η ψυχολογία μας αλλά και οι πιθανότητες μας για πρόκριση”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …