Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Έχουμε το καλύτερο ρόστερ”

“Έχουμε το καλύτερο ρόστερ”

Giannis Sfairopoulos Olympiacos Media day

Giannis Sfairopoulos-Olympiacos-Media day

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε στη Media Day του Ολυμπιακού πως έχει να διαχειριστεί ένα εξαιρετικό ρόστερ, ευχαριστώντας τη διοίκηση των “ερυθρολεύκων” για τη δυνατότητα αυτή.

“Είναι μια καινούρια χρονιά που ξεκινάει επίσημα σήμερα. Η φετινή χρονιά θα είναι πιο δύσκολη για εμάς, σε σχέση με την περσινή. Είμαστε πρωταθλητές Ελλάδας και φιναλίστ της Ευρωλίγκας. Όλοι θέλουν να ανταγωνιστούν τους πρώτους. Γι’ αυτό και έχουμε ξεκινήσει προετοιμασία, για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις διοργανώσεις που θα συμμετέχουμε. Έχουμε το καλύτερο ρόστερ που θα μπορούσαμε να είχαμε και ευχαριστώ την διοίκηση γι’ αυτό”, δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

“Είχαμε πει πως η ομάδα δεν θα άλλαζε από πέρυσι αλλά τελικά άλλαξε αρκετά, καθώς είτε ορισμένοι παίκτες επέλεξαν να φύγουν είτε αποφασίσαμε εμείς να ενισχυθούμε περισσότερο. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό, από τη στιγμή μάλιστα που το παιχνίδι είναι νοκ άουτ, αλλά δουλεύουμε γενικά σκληρά ανεξαρτήτου αντιπάλου. Στόχος τώρα που ναι αρχή να παίζουμε καλύτερα μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα”, πρόσθεσε ο Σφαιρόπουλος.

“Αν έναν παίκτη δεν τον πιστεύω δεν τον κρατάω για να μην αισθάνεται κι αυτός άσχημα. Αν υπήρχε κάποιους που δεν χωρούσε θα κάναμε αλλαγή. Και αυτοί που έμειναν και αυτοί που ήρθαν, ήταν δικές μου επιλογέςΤο ρόστερ έχει κλείσει. Η ομάδα έχει διαμορφωθεί. Από εκεί και πέρα, κάθε άλλο είναι περιττό”, τόνισε ο Έλληνας προπονητής, απαντώντας σε ερώτηση για τον Κώστα Παπανικολάου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας με κασκόλ της ομάδας

Στο Ολυμπιακός – Άλσον Βίλα βρίσκεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έφτ…