Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Ερυθρόλευκες” αιχμές

“Ερυθρόλευκες” αιχμές

aggelopoulos

aggelopoulos

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος τοποθετήθηκαν για όλα τα επίμαχα θέματα στη Media Day του Ολυμπιακού. Αναφέρθηκαν στη συγνώμη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στη διαιτησία στην Ελλάδα αλλά και στον ΕΣΑΚΕ και τους αθλητικούς δικαστές.

“Η φετινή ομάδα που χτίσαμε είναι από τα πιο δυνατά ρόστερ που έχουμε στον Ολυμπιακό. Συνεργαστήκαμε άψογα με τον κόουτς για να καλύψουμε τα περσινά κενά και να γίνουμε πιο δυνατοί, παρά το ότι κατακτήσαμε τους στόχους μας. Αυτά που έχουμε πετύχει και συνεχίζουμε δεν είναι εύκολο. Είμαστε σε μια Ελλάδα μνημονίων και έχουμε χτίσει μια ομάδα που γράφει ιστορία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Από το 2009 που ξεκίνησε η οικονομική κρίση, ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη”, ανέφερε αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος πρόσθεσε:

“Ο Ολυμπιακός κατάφερε να γίνει η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία τετραετία, μέσα σε μια κρίση για τη χώρα. Συμπίπτει με αυτή την περίοδο. Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Πέρυσι αγγίξαμε το θαύμα, το όνειρο. Πάντα κοιτάζουμε ψηλά, αλλά μην μπερδεύουμε τους στόχους με τα όνειρα”.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπους είπε στη συνεχεία:

Για την συγνώμη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: “Η μόνη γραμμή που πρέπει να χαραχτεί είναι αυτή της νομιμότητας. Όταν λες συγγνώμη το λες κατά πρόσωπο. Το είπα και στον Μάνο Παπαδόπουλο, που είναι ακόμα μέτοχος. Όπως είπα και στην τοποθέτησή μου είπα ότι εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις που πρέπει να εξεταστούν. Είτε της ΚΑΕ ΠΑΟ, είτε προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Η συγνώμη δεν έγινε συγκεκριμένη πουθενά. Δεν υπάρχει γραμμή. Αυτό που δεν γνώριζα είναι ότι είχαν παραιτηθεί και οι δύο αθλητικοί δικαστές του ΕΣΑΚΕ στο τέλος Ιουλίου, όπου οι ποινές του κύριου Γιαννακόπουλου από τους 82 μήνες πήγαν στους 52. Τους απείλησε ο Μπαλτάκος και μπήκαν δύο καινούργιοι. Αυτά τα μάθαμε από τον κύριο Χαλβατζάκη, ο οποίος δεν αντέχει τις πιέσεις”.

Για τη διαιτησία: “Ο ΕΣΑΚΕ πρέπει να έχει λόγο στον ορισμό των διαιτητών.Ο τελευταίος λόγος είναι στην ΕΟΚ, το γνωρίζετε. Το πρωτάθλημα το κάνει ο ΕΣΑΚΕ, τις κληρώσεις τις κάνει η ΕΟΚ. Έγινε άλλη μία παρέμβαση, ο κύριος που έφυγε υπερασπίστηκε πως δεν υπάρχει εγκληματική οργάνωση”.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος πρόσθεσε:

Για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο: “Η παρουσία του κ.Κοντονή είναι σημαντική. Είναι καλύτερα από ό,τι πριν τα πράγματα. Ο Ολυμπιακός έχει ξεκάθαρες θέσεις για το νέο νομοσχέδιο. Το θέμα του στοιχήματος. Δεν μπορείς να παίζεις στοίχημα με την ομάδα σου. Οι Αγγελόπουλοι, ο Σφαιρόπουλος και ο Σπανούλης δεν μπορούν να παίξουν στοίχημα με τον Ολυμπιακό. Το αν δεν είναι καλός διαιτητής ο κύριος Ζαβλανός ή κάποιος άλλος, δεν μπορεί να κάνει κάτι ο κ.Κοντονής. Υπάρχει το θέμα των συμβολαίων, της εφορίας και κάποιων άλλων, θα συζητηθούν και θα δούμε. Πάντως, απέχει από τις θέσεις μας όλο αυτο που γίνεται, αν και είναι προς τη σωστή κατεύθυνση”.

Για τα δημοσιεύματα εναντίον του: “Οι ιστοσελίδες του κ.Γιαννακόπουλου είναι πολύ επιτυχημένες στην Ελλάδα. Είχαν φιλοξενήσει θέματα για φοροδιαφυγή σε μένα και τον Παναγιώτη. Υποβλήθηκε ανώνυμη καταγγελία στον εισαγγελέα με τα δημοσιεύματα των μέσω ιδιοκτησίας του κ.Γιαννακόπουλου. Αυτά αμφισβητήθηκαν, δεν προέκυψε τίποτα και μπήκαν στο αρχείο. Θα ενημερωθείτε μόλις έχουμε νεότερα”.

Παρακολουθήστε όσα είπαν οι ισχυροί άνδρες του Ολυμπιακού αλλά και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…