Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ενισχύεται παντού

Ενισχύεται παντού

sasa matovic aek

sasa matovic-aek

Η ΑΕΚ συνεχίζει να ενισχύεται σε όλα τα επίπεδα και αυτή τη φορά ανακοίνωσε την ενίσχυση του προπονητικού επιτελείου με την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλεξάνταρ Μάτοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής, με εμπειρία στο ΝΒΑ, θα πλαισιώσει τους Άγγελο Κορωνιό, Νίκο Δημητρίου και Αλέξη Φαλέκα, που βρίσκονται στο πλευρό του Ντράγκαν Σάκοτα.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Μάτοβιτς, επεσήμανε πως ‘Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την συμφωνία μου με την ΑΕΚ. Ξέρω ότι ήρθα σε μία ιστορική ομάδα. Θεωρώ ότι έκανα μία πολύ καλή επιλογή για την καριέρα μου. Θα προσπαθήσω να συμβάλλω και εγώ ώστε η ΑΕΚ να πετύχει τους μεγάλους της στόχους”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“H AEK βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον Αλεξάνταρ Μάτοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής θα ενισχύσει το τεχνικό επιτελείο της “Βασίλισσας“, στο οποίο συνεχίζουν κανονικά οι Άγγελος Κορωνιός, Νίκος Δημητρίου και Αλέξης Φαλέκας.

O Αλεξάνταρ Μάτοβιτς γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου του 1978. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε όλες τις ομάδες Νέων της KK Borac Čačak και της Παρτιζάν, όπου ήταν και βοηθός προπονητή. Επίσης έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στην KK Superfund.

O Mάτοβιτς έχει προπονήσει ατομικά αστέρες του NBA, όπως οι Κλέι Τόμσον, Μίκαελ Τόμσον, Γκόραν Ντράγκιτς, Ζόραν Ντράγκιτς, Σεμίχ Ερντέν, Σάσα Βούγιασιτς, Αντρίς Μπιέντρινς, Βλάντιμιρ Ραντμάνοβιτς και πολλοί άλλοι.

Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει μαθήματα κοντά σε σπουδαίους προπονητές στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…