Κεντρική Basket League ΑΕΚ Έφθασε ο Παύλος (pics)

Έφθασε ο Παύλος (pics)

nick pavlos aek afiksi

nick pavlos-aek-afiksi

Ο Νικ Παύλος είναι ο πρώτος παίκτης της ΑΕΚ που κατέφθασε στην Αθήνα και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, για το γεγονός πως το πρώτο “κεφάλαιο” της επαγγελματικής του καριέρας, τον βρίσκει στην πατρίδα των παππούδων του. Ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ/φόργουορντ, κατά την άφιξη του στο “Ελ. Βενιζέλος“, δεν έκρυψε τη χαρά του για την ενσωμάτωση του στην Ένωση και εξέφρασε την έντονη επιθυμία του να μάθει ελληνικά.

“Γνωρίζω κάποια πράγματα για την ιστορία της ΑΕΚ, και είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της. Είμαι πανέτοιμος για τις προκλήσεις, που έχω μπροστά μου. Είδα ότι στην Ευρώπη βρισκόμαστε σε ένα δυνατό όμιλο με πολύ καλές ομάδες. Θα βάλω τα δυνατά μου να βοηθήσω την ομάδα και στις τρεις διοργανώσεις” ήταν τα πρώτα λόγια του Παύλος, ο οποίος αναφορικά με τους νέους του συμπαίκτες, σχολίασε:

pavlos-nikolaou-chinas-aek-afiksi

“Γνωρίζω ποιος είναι ο Μαλίκ Χέρστον. Είναι τιμή για μένα να αγωνίζομαι δίπλα σε τέτοιους παίκτες. Περιμένω να μάθω πολλά απ’ αυτόν. Ξέρω, επίσης, και για τον Ουόρεν και για τον Όρτον“.

Όσον αφορά τον Ντράγκαν Σάκοτα, επεσήμανε:  “Μιλήσαμε στο summer league του Λας Βέγκας. Είναι ένας υπέροχος κόουτς και άνθρωπος. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, που είμαι παίκτης του” ενώ για τις γνώσεις του επί της ελληνικής γλώσσας, εξήγησε πως “δεν ξέρω να μιλάω, αλλά κάποιες λέξεις ή εκφράσεις έχω μάθει, όπως είναι “καλημέρα“, “καλησπέρα“, “τι κάνεις;“, “ευχαριστώ“, “παρακαλώ“. Θέλω πολύ να μάθω ελληνικά”. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την προοπτική να πάω να δω πού μεγάλωσαν οι παππούδες μου”.

Τέλος, υπογράμμισε ότι: “Είμαι τυχερός που ανήκω σε ένα τόσο επιτυχημένο κλαμπ όπως η ΑΕΚ. Θα κάνω τα πάντα για να είναι ευτυχισμένοι οι οπαδοί μας και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει”.

pavlos-aek-afiksi

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…