Κεντρική Ελλάδα Συνέντευξη “Θετικός ο απολογισμός”

“Θετικός ο απολογισμός”

aetos tzougarakis

aetos-tzougarakis

Το καλοκαίρι έκανε προπονήσεις με τον Πανιώνιο, ωστόσε δεν αγωνίστηκε με τους Νεοσμυρνιώτες τη φετινή σεζόν στη Basket League. Αντίθετα, συμφώνησε με τον νεοφώτιστο στην Α2 Αετό, με τον οποίο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, έχοντας σημαντικό μερίδιο ευθύνης στην επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Ο λόγος για τον Σάββα Τζουγκαράκη, τον δυναμικό σέντερ του Αετού, ο οποίος ολοκλήρωσε τη φετινή χρονιά στην Α2, έχοντας μέσο όρο 12 πόντους και 5 ριμπάουντ. Το eBasket ήρθε σε επαφή με τον 29χρονο άσο, ο οποίος δηλώνει ικανοποιημένος τόσο από τη φετινή πορεία του Αετού όσο και από τις προσωπικές του εμφανίσεις, ενώ ξεκαθαρίζει πως ακόμα δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πορεία του Αετού στο πρωτάθλημα της Α2: “Ο απολογισμός είναι θετικός. Θα πρέπει να πούμε, όμως, ότι είχαμε πάρα πολλά προβλήματα να ξεπεράσουμε, τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά”.

Για τα συναισθήματα μετά την ολοκλήρωση της σεζόν: “Εξαρχής ο ρεαλιστικός στόχος που είχαμε θέσει σαν νεοφώτιστοι ήταν να σωθούμε. Αυτό επιτευχθεί δύσκολα αλλά τελικά τα καταφέραμε και ετσι απαλλαχθήκαμε από το άγχος τρεις αγωνιστίκες πριν το τέλος. Σίγουρα αισθάνομαι ικανοποίηση αφού οι κόποι μας απέδωσαν τελικά”.

Για τις προσωπικές του εμφανίσεις: “Προσωπικά ειμαι αρκετά ικανοποιημένος. Θεωρώ οτι έδωσα τον καλύτερο μου εαυτο. Το αποτέλεσμα, φυσικά, θα μπορούσε να είναι καλύτερο, όμως επιφυλάσσομαι για το μέλλον”.

Για το πρωτάθλημα της Α2: “Το πρωτάθλημα φέτος ήταν αρκετά αμφίρροπο ειδικά όσον αφορά την παραμονή. Όσον αφορά την άνοδο, η Καβάλα δίκαια την είχε κερδίσει αρκετές αγωνιστικές πριν το τέλος, ενω ο Αρκαδικός που την ακολούθησε στην Α1, το άξιζε επίσης. Ανταμείφθηκαν κόποι πολλών χρόνων”.

Για τα μελλοντικά σχέδια του: “Το παν είναι να έχουμε υγεία ώστε να μπορούμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε. Όσον αφορά το μέλλον μου, έχω ήδη αρκετές προτάσεις, όμως δεν θελω να βιαστώ και θα αποφασίσω μετά απο ώριμη σκέψη. Το βασικό κριτήριο θα είναι μια υγειής ομάδα που θα ευχαριστηθώ το μπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Συνέντευξη

Δειτε επισης

Ο Κόμπι Καρλ μιλά στο ebasket

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των προπονητών που βρέθηκαν τα περασμένο Σαββατοκύριακο στο κλεισ…