Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Πάμε να το χαρούμε”

“Πάμε να το χαρούμε”

linden diamantidis

liden-diamantidis

Ο Κολοσσός Ρόδου έκανε την έκπληξη στο δεύτερο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στην Ρόδο, κερδίζοντας τον με 75-73. Αυτές τις μέρες η ομάδα της Ρόδου προετοιμάζεται για το τρίτο παιχνίδι της σειράς με τους πράσινους και ο Τομ Λίντεν, ανανέωσε το προσωπικό του “blog” που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, και αναφέρθηκε στην αυριανή (19/05) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:
“Γεια σας και πάλι!

Η χρονιά σιγά σιγά τελειώνει και έχουμε μπροστά μας άλλο ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στα playoffs. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με αυτά που έχουμε πετύχει, καθώς στην αρχή στόχος μας ήταν η παραμονή. Όμως αυτή, όχι μόνο ήρθε νωρίς, αλλά καταφέραμε να τερματίσουμε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας και να αντιμετωπίσουμε ένα μεγάλο αντίπαλο.

Όπως είχαμε πει από το πρώτο παιχνίδι της σειράς, εμείς δεν θέλαμε απλά να… συμμετέχουμε στη σειρά, αλλά να παλέψουμε και να πάρουμε ό,τι μπορούμε. Και αυτό το κάναμε πράξη με τη μεγάλη νίκη που πήραμε στο γήπεδό μας το Σάββατο. Όλοι οι παίκτες κάναμε τεράστια προσπάθεια και πιστεύω πως δίκαια πήραμε μία πολύ σπουδαία νίκη, δίνοντας χαρά στον κόσμο της ομάδας. Αυτή ήρθε μέσα από την καλή άμυνά μας, σε ένα ματς όπου προηγούμασταν στο μεγαλύτερο μέρος του.

Δυστυχώς η προετοιμασία για το τρίτο παιχνίδι δεν κύλησε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς τρεις συμπαίκτες μας, οι Χάγκινς, Σμιθ και Ρόμπινσον αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα και μάλλον δεν θα μας βοηθήσουν στο ματς του ΟΑΚΑ. Εμείς όμως, για άλλη μία φορά θα πάμε το χαρούμε, να το διασκεδάσουμε και να πάρουμε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας, οι οποίοι όπως μας βοηθούσαν όλο το χρόνο, έτσι και κόντρα στον Παναθηναϊκό μας έδωσαν την απαιτούμενη ενέργεια για να πάρουμε τη νίκη.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…