Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Πρόστιμα σε τρεις

Πρόστιμα σε τρεις

aek-kosmos

Ο Αθλητικός Δικαστής τιμώρησε με πρόστιμα τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Αρη για τα ματς με των πλέι οφ, με την Ένωση να είναι εκείνη που καλείται να πληρώσει τα περισσότερα.

Αναλυτικά

Παναθηναϊκός
Επιβάλλεται στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για παράπτωμα που δεν κρίνεται ιδιαίτερης βαρύτητας (υβριστικά συνθήματα), πρόστιμο 600,00€, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Κολοσσό Ρόδου της 16-5-2015.

Άρης
1) Επιβάλλεται στην ΚΑΕ Άρης για το μέλος του τεχνικού επιτελείου της, γυμναστή κ. Ζάλογγο, που δεν έφερε στο πάγκο της ομάδας του τη χορηγούμενη από τον ΕΣΑΚΕ ειδική διαπίστευση, πρόστιμο 1.100,00€, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ της 16-5-2015 και

2) Απαλλάσσεται η ΚΑΕ Άρης για το μέλος του τεχνικού επιτελείου της, φροντιστή κ. Νικητάκη, διότι έφερε στον πάγκο της ομάδας του τη χορηγούμενη από τον ΕΣΑΚΕ ειδική διαπίστευση κατά τον ως άνω αγώνα.

ΑΕΚ
1) Επιβάλλεται στην ΚΑΕ ΑΕΚ για περιορισμένης έκτασης επεισόδια εντός γηπέδου, αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση καπνογόνων, και κροτίδων) πρόστιμο 1.400,00€ και

2) για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτη μη φυσικό πρόσωπό, που δεν συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 700,00€, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη της 16-5-2015.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ – Αφιέρωμα στον Κολοσσό Ρόδου

Ο ΕΣΑΚΕ μέσω της ιστοσελίδας του, έκανε εκτενές αφιέρωμα στον Κολοσσό Ρόδου, για τον οποίο…