Κεντρική NBA “Μάγεψαν” και στην Ατλάντα
NBA

“Μάγεψαν” και στην Ατλάντα

hawks wizards

hawks-wizards

Οι Ουίζαρντς έχουν βαλθεί να τους “τρελάνουν” όλους καθώς μετά τη “σκούπα” ενάντια στους Ράπτορς και με μειονέκτημα έδρας, ξεκίνησαν ιδανικά τη σειρά κόντρα στους Χοκς κάνοντας το μπρέικ με 104-98! Τι κι αν έχαναν με 11 πόντους στην πρώτη περίοδο (37-26), οι παίκτες του Ράντι Ουίτμαν έδειξαν χαρακτήρα και ψυχή, έπαιξαν εξαιρετική άμυνα “κλειδώνοντας” τα “γεράκια” μη επιτρέποντας τους να παίξουν όπως μπορούν και επιθετικά επέβαλλαν το ρυθμό τους υπό τη “μαεστρία” του Τζον Ουόλ και την εκτελεστική δεινότητα του Μπράντλεϊ Μπιλ, έφθασαν στη μεγάλη νίκη η οποία όμως αποδείχτηκε “πύρρειος” ελέω του τραυματισμού του δεύτερου.

Ο ηγέτης των “μάγων” τελείωσε το ματς με 18 πόντους, 7 ριμπάουντ και 13 ασίστ ενώ το έτερον του ήμισυ στην περιφέρεια αποτέλεσε το “πρώτο βιολί” της ομάδας με 28 πόντους αλλά χτύπησε στην τελευταία περίοδο και παρακολούθησε τα τελευταία λεπτά από τον πάγκο. Σημαντική ήταν (ξανά) και η συμβολή του σπουδαίου Πολ Πιρς που σημείωσε 19 πόντους δίνοντας αυτό το “κάτι παραπάνω” στους εξαιρετικούς “πρωτευουσιάνους“.

Εκ της Ατλάντα, που συνεχίζει να προβληματίζει και δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα της regular season, ηγήθηκε ο ΝτεΜάρι Κάρολ με 24 πόντους και 5/9 τρίποντα, με τους Αλ Χόρφορντ (17π.-17ρ.) και Πολ Μίλσαπ (15π.-12ρ.-8ασ.) να τον πλαισιώνουν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…