Κεντρική Basket League Άρης Άμεση απάντηση από Άρη

Άμεση απάντηση από Άρη

aris-panhguriki

Άμεση ήταν η απάντηση του Άρη, στην ανακοίνωση που είχε βγάλει η ΑΕΚ. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως, άπαντες στην ομάδα έχουν μάθει να αναγνωρίζουν την ανωτερότητα του αντιπάλου.

Αναλυτικά:
Η ανωτερότητα μίας ομάδας δεν φαίνεται τόσο στις νίκες,όσο στις ήττες. Η ικανότητα διαχείρισης μιας σημαντικής ήττας αποδεικνύει το μεγαλείο της μεγάλης ομάδας, όπως και η ιστορία της που γράφεται με τίτλους και αγώνες. Όχι με λόγια και ανακοινώσεις. Ο Άρης, η ομάδα που έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια όλων των Ελλήνων, έχει μάθει να αναγνωρίζει την ανωτερότητα του αντιπάλου όταν ηττάται πεντακάθαρα, όπως έπραξε στις 16/05/2015 και πόρρω απέχει από μεγαλόστομες συμπεριφορές και δηλώσεις που κατατείνουν μόνο στον αποπροσανατολισμό του κόσμου, στο κουκούλωμα των αγωνιστικών αδυναμιών και λαθών.

Η ΚΑΕ Άρης, δεν θα μπορούσε να αφήσει αναπάντητο το σημερινό διοικητικό παραλήρημα της ΚΑΕ ΑΕΚ. Ουδέποτε η αποστολή και οι παράγοντες της ΑΕΚ αφέθηκαν στη μοίρα τους στον χτεσινό ιδίως αγώνα. Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης ήταν εκεί και, όπως σε κάθε αγώνα, μερίμνησε για την προστασία των κατόχων προσκλήσεων της ΑΕΚ, οι οποίοι μετά την επανέναρξη του αγώνα προστατεύονταν από αστυνομικό κλοιό, την ώρα που οι κάτοχοι των προσκλήσεων του Αρη στο ΟΑΚΑ παρακολουθούσαν τον αγώνα σκορπισμένοι σε όλο το γήπεδο, χωρίς καμία προστασία. Επίσης, ο υπεύθυνος Ασφαλείας της ΚΑΕ ΑΕΚ (και απόστρατος αξιωματικός της Αστυνομίας) είχε συνεχή επαφή με την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για την προστασία της ομάδας.

Ως ΚΑΕ Άρης καταδικάσαμε προ ολίγου τις μεμονωμένες επεισοδιακές συμπεριφορές οπαδών μας. Κάτι που δε συνέβαινε όταν η αποστολή μας δεχόταν αλλεπάλληλες επιθέσεις κατά το παρελθόν, στους αγώνες με την ΑΕΚ, σε έδρες σαν το Γαλάτσι. Ως ΚΑΕ Άρης λάβαμε σήμερα μέτρα σε βάρος όσων αμαύρωσαν την εικόνα της χτεσινής εορτής του μπάσκετ. Ποτέ καμία Κ.Α.Ε. δεν έλαβε τέτοια μέτρα γιατί δεν ήθελε να εκθέσει τους στρατούς της. Όμως ο Άρης έχει τους ήρωές του και τους φιλάθλους του σε όλη την οικουμένη και η δύναμή του δεν είναι οι στρατοί του, αλλά η φήμη και η ιστορία του.Τα “μεγαθήρια” που τίμησαν τις φανέλες του. Αυτές θα διαφυλάξουμε με οποιοδήποτε κόστος.

Ως ΚΑΕ Άρης ευχαριστούμε τους παίκτες μας που απέδειξαν ότι το μεγαλείο της ψυχής και το κυνήγι του ονείρου καθορίζουν το πεπρωμένο μιας μεγάλης ομάδας, του Άρη μας. Ο “αυτοκράτορας” ξύπνησε και είναι εδώ, παρών. Ευχαριστούμε τον κόσμο του ΑΡΗ για την αγάπη και τα συναισθήματά του για την ομάδα μας. Ο πήχης είναι πλέον ψηλά και οι υποχρεώσεις όλων μας ακόμα περισσότερες για να οδηγήσουμε γρήγορα τον “Αυτοκράτορα” στο θρόνο του.

Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη από την πολιτεία, τον Υπουργό, το φίλαθλο κόσμο, τους διαιτητές, τον Πρόεδρο, τους παίκτες, τον προπονητή και τους παράγοντες της ΑΕΚ για τις μεμονωμένες εκτροπές των οπαδών μας που αμαύρωσαν για λίγα λεπτά τη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ, που τελικά επικράτησε και ολοκληρώθηκε με το μεγάλο θρίαμβο της ομάδας μας. Ζητούμε συγγνώμη από τη μητέρα του άτυχου Νίκου Ξηροκώστα για τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών μας σε βάρος της. Πολύ σύντομα θα αποδώσουμε δικαιοσύνη και, ως ΚΑΕ, θα προστατεύσουμε όσους η τύχη και η κακή στιγμή ανάγκασε να κουβαλούν το σταυρό του μαρτυρίου. Θα απαγορεύσουμε την είσοδο στους επόμενους αγώνες όλων όσων έχουν ήδη αναγνωριστεί για την πρόκληση των χτεσινών μεμονωμένων εκτρόπων και θα συνεργαστούμε με τον Υπουργό για την παραδειγματική τιμωρία τους. Χρειάζεται από όλους μας μεγάλη προσπάθεια και τόλμη για να διαφυλάξουμε το μπάσκετ, την ομάδα μας και τον αθλητισμό γενικότερα. Και αυτό θα το καταφέρουμε. Ήδη ως ΚΑΕ λάβαμε την απόφαση. Καλούμε την ΚΑΕ ΑΕΚ να σταθεί και αυτή στο ύψος των περιστάσεων. Η φωτιά δεν χρειάζεται λάδι, αλλά νερό.

Η ΚΑΕ Άρης θα δώσει το «παρών» στη συνεδρίαση της λίγκας, την Πέμπτη 21/5/2015, όχι για να απολογηθεί, αλλά για να παραδειγματίσει. Και διαβεβαιώνουμε όλους όσοι αγαπούν το μπάσκετ στην Ελλάδα,ότι δε θα αφήσουμε κανέναν να σπιλώσει την ιστορία και τις καθαρές νίκες της ομάδας μας. Για τις “διοικητικές αδυναμίες του Άρη” δεν πρόκειται να σχολιάσουμε τίποτα, γιατί η ιστορία της ομάδας ξαναγράφεται με χρυσά γράμματα. Πλέον ο Άρης έχει ονοματεπώνυμο. Όσο για τις «αγωνιστικές αδυναμίες του Άρη», αυτές φάνηκαν χτες στο γήπεδο…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Αναβολή στην κατάπτωση της εγγυητικής με λεκτική αντιπαράθεση Γρόλλιου-Πετράτου!

Τελικώς, η υπόθεση εκδίκασης της κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Άρης πήρε ανα…