Κεντρική Ελλάδα Συνέντευξη “Στο χέρι μας η άνοδος”

“Στο χέρι μας η άνοδος”

mixos

Η Ένωση Ιλίου πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στον πρώτο όμιλο του Νότου της Γ’ Εθνικής και τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος φιγουράρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, η οποία χαρίζει την απευθείας άνοδο στη Β’ Εθνική.

Ένας από τους παίκτες του Τάκη Πανούλια που έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του είναι ο Βασίλης Μίχος. Ο πολύπειρος φόργουορντ/σέντερ δίνει πολύτιμες βοήθειες στη ρακέτα της Ένωσης Ιλίου και οδηγεί παρέα με τα υπόλοιπα παιδιά την ομάδα εκ του ασφαλούς στη Β’ Εθνική. 

Το eBasket ήρθε σε επικοινωνία με τον Βασίλη Μίχο, τον αθλητή ο οποίος έχει αγωνιστεί σε 14 διαφορετικές ομάδες στην καριέρα του (Ελασσόνα, Ιωνικός Λαμίας, ΟΑ Χανίων (2001-02), Δόξα/Τυληκράτης (2002-03), Ολυμπιακός Βόλου (2003-04), Εσπερος (2004-05), Προοδευτική (2005-06), Παναιτωλικός (2006-07), Ολυμπιακός Βόλου (2007-09), Πευκοχώρι (2009-10), Πρωτέας Γρεβενών (2010-11), Αργος Ορεστικό (2011-12), Αστέρας Λάρισας (2012-13), Διόσκουροι Κοζάνης (2013-14), Ενωση Ιλίου (2014-15).

Ο φόργουορντ/σέντερ της Ένωσης Ιλίου μίλησε για την πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, τη μάχη της ανόδου, τους στόχους αλλά και το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πορεία της ομάδας: “Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την πορεία της Ένωσης. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και αυτό βγαίνει στο παρκέ. Έχουμε έμπειρο προπονητή (σ.σ Τάκης Πανούλιας), μία ισχυρή διοίκηση η οποία στηρίζει απεριόριστα την ομάδα και γενικότερα όλα πηγαίνουν βάση πλάνου. Το κλίμα στην ομάδα είναι ιδανικό και αυτό είναι το σημαντικότερο για να έχεις μία καλή πορεία. Βρισκόμαστε στη δεύτερη θέση και μοναδικός μας στόχος είναι η άνοδος.

Για τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια: “Είναι πολύ δύσκολα παιχνίδια. Κοιτάμε το κάθε ένα ξεχωριστά. Τώρα προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Κόρινθο. Είμαι σίγουρος πως μπορούμε να κερδίσουμε. Οι καλές ομάδες νικάνε εντός και εκτός έδρας και η Ένωση είναι μία απ’ αυτές. Η άνοδος είναι στο χέρι μας”.

Για τις φετινές εμφανίσεις του: “Είμαι ικανοποιημένος γενικά από την εικόνα που βγάζω φέτος στο παρκέ. Προσπαθώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της ομάδας και κάνω ότι ζητάει ο προπονητής μου”

Για το μέλλον του: “Προς το παρόν σκέφτομαι μόνο τα τρία παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Το καλοκαίρι, που θα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα, θα μιλήσω με την ομάδα. Το σίγουρο είναι πως θα παίζω μπάσκετ όσο με κρατούν τα πόδια μου”.

Τέλος ο Βασίλης Μίχος αποκάλυψε πως εφόσον κάποια στιγμή κρεμάσει τη φανέλα του, θα ήθελε να ασχοληθεί στη συνέχεια με την εκπροσώπηση παικτών, καθώς του αρέσει η ανάδειξη νέων ταλέντων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Συνέντευξη

Δειτε επισης

Ο Κόμπι Καρλ μιλά στο ebasket

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των προπονητών που βρέθηκαν τα περασμένο Σαββατοκύριακο στο κλεισ…