Κεντρική NBA “Ήμουν θυμωμένος” (vid)
NBA

“Ήμουν θυμωμένος” (vid)

antetokounmpo voles

antetokounmpo-voles

Οι Μιλγουόκι Μπακς μετά την χθεσινή τους επικράτηση επι των Νιου Τζέρσεϊ Νετς με 96-73 εξασφάλισαν την είσοδο τους στα πλέι οφ, έχοντας για άλλη μια φορά εξαιρετική μέρα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την παραμονή του για έναν αγώνα στον πάγκο (με Καβαλιερς), ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, επανήλθε δριμύτερος και πιο θυμωμένος στα παιχνίδια με Νικς και Νετς, όπως εξήγησε στα ΜΜΕ, μετά τον αγώνα με τους Νετς.

Μετά τον αγώνα με τους Νετς ο Γιάννης είπε:
“Πήρα το μάθημά μου. Μπήκα στο παιχνίδι με τους Νικς και ήμουν θυμωμένος. Μετά, οι κόουτς μου είπαν πως έτσι έπρεπε να αντιμετωπίζω κάθε αγώνα”.

Για την γκριμάτσα που αρχίζει να γίνεται σήμα κατατεθέν του, ο 21χρονος Γιάννης απάντησε: “Χθες οι συμπαίκτες μου, έκαναν πλάκα. Έλεγαν ότι είμαι άσχημος, με αυτή την άσχημη έκφραση. Το… δούλεψα στο ενδιάμεσο των αναμετρήσεων. Σήμερα ήταν πιο όμορφο. Είχε swag“.

Τέλος, μίλησε για την αισθητή βελτίωση των Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι έφτασαν στα πλέι οφ, σε σχέση με την περσινή χρονιά και τις μόλις 15 νίκες στην κανονική σεζόν: “Για να είμαι ειλικρινής, πάντα πίστευα ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Δεν ήξερα μόνο αν μπορούμε να πάμε από τις 15 στις 40 νίκες. Από την πρώτη μέρα ο στόχος μας ήταν τα πλέι οφ. Όλοι το πίστευαν. Άρχισα να το πιστεύω κι εγώ και τα καταφέραμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…