Κεντρική Διεθνή Απεβίωσε η Λόρεν Χιλ (Vids & Pics)

Απεβίωσε η Λόρεν Χιλ (Vids & Pics)

Lauren Hill1

Lauren Hill1

Ήταν μόλις 19 ετών. Κι όμως ο καρκίνος (αυτή η ύπουλη αρρώστια που δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο διάβα της) δεν την άφησε να ζήσει παραπάνω. Η Λόρεν Χιλ, η κοπέλα που τον περασμένο Οκτώβριο μας έκανε να την θαυμάσουμε για την δύναμη της ψυχής της, έφυγε από την ζωή την Μ. Παρασκευή, παραδομένη στην επάρατη νόσο.

Την Λόρεν Χιλ την γνωρίσαμε τον περασμένο Οκτώβριο, όταν έμαθε ότι ο Καρκίνος που εντοπίστηκε στον εγκέφαλο της και ήταν μη εγχειρήσιμος δεν της άφηνε πολύ χρόνο ζωής. Τότε, για να προλάβει να πραγματοποιήσει ένα παιδικό της όνειρο, ζήτησε να μεταφερθεί η πρεμιέρα της σεζόν του NCAA κατά 13 ημέρες και να πάρει μέρος σε κολεγιακό παιχνίδι, δίνοντας παράλληλα δύναμη σε όσους περνούν ότι και εκείνη.

Lauren hill
Μάλιστα σκόραρε και σε εκείνο το παιχνίδι. Λίγα δευτερόλεπτα μετά το τζάμπολ, η Λόρεν πήρε την μπάλα και με αριστερό ντράιβ, έστειλε την μπάλα στο καλάθι.

Από το συγκεκριμένο παιχνίδι και μετά, η Χιλ φρόντισε να κάνει διαδοχικές εμφανίσεις σε ΜΜΕ, όπου αποδείκνυε το μεγαλείο της ψυχής της. Η τελευταία μάλιστα ήταν σε μια εκ των δημοφιλέστερων εκπομπών στην Αμερική (“The View”). Μπορείτε να δείτε ένα απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο.

Όλα αυτά, ελάχιστη σημασία έχουν, καθώς αυτή η μικρή ηρωίδα της ζωής, δυστυχώς από τα ξημερώματα της Μ. Παρασκευής, δεν είναι πια ανάμεσά μας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…