Κεντρική Basket League Άρης “Καλύτερη η ΑΕΚ”

“Καλύτερη η ΑΕΚ”

priftis1

priftis1

Την ανωτερότητα της ΑΕΚ στο σημερινό παιχνίδι παραδέχτηκε ο Δήμητρης Πρίφτης. Ο τεχνικός του Άρη έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ενώ τόνισε πως οι “κιτρινόμαυροι” πρέπει να εκμεταλλευτούν τη διακοπή.

“Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, η οποία ήταν πραγματικά καλύτερη, καθώς έχει διαμορφώσει ένα δυνατό ρόστερ και είναι δύσκολο να παίξεις άμυνα απέναντί της. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που μπορούν σκοράρουν από την περιφέρεια. Εμείς σε αυτό το κομμάτι δεν τα πήγαμε καλά, παρόλα αυτά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια αλλά μέχρι το τέλος πρέπει να βελτιωθούμε. Έχουμε μπροστά μας δύσκολο πρόγραμμα και τους ΠΑΟ, ΟΣΦΠ στην έδρας μας. Έχουμε διακοπή και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε”, ανέφερε αρχικά ο Πρίφτης και πρόσθεσε:

“Είμαστε στην τελική ευθεία και θεωρούσα πιο σημαντικό ματς αυτό με τον Πανιώνιο. Το πλεονέκτημα παίζει ρόλο, αφού δίνει ώθηση στη γηπεδούχο ομάδα, που έχει ένα παραπάνω σπρώξιμο από τους οπαδούς της. Αλλά συμφωνώ με τον κ. Σάκοτα, καθώς όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν εκτός έδρας”.

Από την πλευρά του, ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ τόνισε: “Η ΑΕΚ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα με παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκας και με βαθύ ρόστερ. Πρέπει να παίξεις άμυνα Ευρωλίγκας για να την αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά. Να κάνεις το κάτι παραπάνω. Το παχνίδι χάθηκε στο πρώτο ημίχρονο όταν δεχθήκαμε εννέα τρίποντα. Στο τρίτο δεκάλεπτο προσπαθήσαμε αλλά τα πράγματα ήταν δύσκολα. Δεν κάναμε κάποια πράγματα σωστά και θα πρέπει να δούμε τι φταίει για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ έχει έναν πολύ καλό παίκτη στο λόου ποστ, τον Μενσά-Μπονσού που εκτέλεσε 17 βολές και μας έκανε μεγάλη ζημιά. Στο σημείο που επιστρέψαμε στο παιχνίδι ο Αθηναίου μας σκότωσε με τα τρίποντα που πέτυχε. Δεν μπορέσαμε στη συνέχεια να αντιδράσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…