Κεντρική Ελευσίνα “Παραλογισμός!”

“Παραλογισμός!”

elefsina panionios ksilo

elefsina-panionios-ksilo

Τη δική της απάντηση έδωσε η ΚΑΕ Πανελευσινιακός μετά από όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση της ομάδας με τον Πανιώνιο και τα επεισόδια τόσο πριν την έναρξη του ματς όσο και κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, τονίζοντας ότι οι φίλοι των φιλοξενουμένων είχαν επιθετική συμπεριφορά.

Ο Πανελευσινιακός αναγνωρίζει πως η συγκεκριμένε μερίδα οπαδών του Πανιωνίου δεν αντιπροσωπεύει το σύνολο και ξεκαθάρισε ότι κάνει δεκτή τη συγγνώμη από την ΚΑΕ.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:
“Με αφορμή τα γεγονότα που έγιναν στο χθεσινό εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο η ΚΑΕ Πανελευσινιακός σας παραθέτει τα όσα συνέβησαν πριν την έναρξη και κατά την διάρκεια του ημιχρόνου της αναμέτρησης.

Πρώτα απ’ όλα μετά και την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών από την Αστυνομία πούλμαν με φιλάθλους του Πανιωνίου έφτασε μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Αφού ήρθαν σε συνεννόηση να εισέλθουν στο γήπεδο μπήκαν μέσα σπάζοντας πόρτες και κάθισαν μέχρι την μέση της μεγάλης εξέδρας.

Αμέσως ενημερώθηκαν ο ΕΣΑΚΕ, ο Παρατηρητής διαιτησίας, ο Κομισάριος, οι διαιτητές και η ομάδα μας έκανε τα αδύνατα δυνατά να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Κατά την διάρκεια του ημιχρόνου λιγοστοί φίλαθλοι του Πανιωνίου που δεν εκφράζουν το σύνολο των οπαδών της ομάδας προσπάθησαν να εισβάλλουν από την θύρα που βρίσκονται οπαδοί του Πανελευσινιακού με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανδαιμόνιο γιατί υπήρχαν οικογένειες, γυναίκες και παιδιά. Με την επέμβαση των ψυχραιμότερων όμως τα επεισόδια γρήγορα τελείωσαν.

Το παιχνίδι τελείωσε ομαλά και παρ’ ότι η ομάδα μας έχασε δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό σε βάρος της αποστολής του Πανιωνίου αλλά ούτε και των φιλάθλων του.

Αντίθετα εμείς από την πλευρά μας δώσαμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανιωνίου για την ΔΙΚΑΙΗ νίκη και εκείνη ζήτησε συγνώμη για τους λίγους ανεγκέφαλους οπαδούς ενώ κατέβαλλε και αντίτιμο είκοσι εισιτηρίων παρ’ ότι ήταν πολλοί περισσότεροι.

Δεχόμαστε την συγνώμη των ανθρώπων του Πανιωνίου και θέλουμε να πιστεύουμε πως μετά τα χθεσινά περαστικά δεν θα διαταραχθεί η καλή και χρόνια σχέση που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η ομάδα του Πανελευσινιακού σε όλους τους εντός έδρας αγώνες διδάσκει ήθος και φιλοξενία και τέτοια περιστατικά δεν μπορεί παρά να τα καταδικάζει.

Επίσης πρέπει να συγχαρούμε τους κυρίους Καρακατσούνη Χάρη, Παναγιώτου Χρήστο και Δεσλή Αθανάσιο για την άψογη διαιτησία τους καθώς και σε όσους βοήθησαν να τελείiñvσει ομαλά το παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…