Κεντρική Basket League ΑΕΚ ”Δεν είμαστε ποδόσφαιρο”

”Δεν είμαστε ποδόσφαιρο”

dragan sakota

dragan sakota

Στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής, η ΑΕΚ πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στο ΟΑΚΑ επικρατώντας με 85-77 του Ρεθύμνου. Ο προπονητής της Ένωσης, Ντράγκαν Σάκοτα έδωσε συγχαρητήρια στους παίχτες του για την καλή εμφάνιση και ευχαρίστησε τον Θανάση Σκουρτόπουλο για τα καλά του λόγια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των κιτρινόμαυρων:

Για το παιχνίδι: ”Ευχαριστώ Θανάση για αυτά που είπες. Πράγματι είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία. Σήμερα εμείς είχαμε την βοήθεια του κόσμου που έφτιαξε πολύ καλή ατμόσφαιρα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Αγγελόπουλο και στους συνεργάτες του που έτρεχαν τις τρεις τελευταίες μέρες και έφεραν έναν παίκτη που τον είχαμε ανάγκη. Και οι τρεις ψηλοί που είχαμε, είχαν χτυπήσει. Ο Ποπς Μενσά – Μπονσού μας βοήθησε. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχε διάθεση και ενέργεια. Μετά έπεσε.

Δώσαμε μεγαλύτερη σημασία στους άλλους παίκτες του Ρεθύμνου, Φαγιέ, Κάουνσιλ και Άλεν, για να τους περιορίσουμε, γιατί τους θεωρούσαμε πιο επικίνδυνους. Ήταν γνωστό ότι το Ρέθυμνο είχε γυρίσει το σκορ σε κάποια παιχνίδια που έχανε με μεγάλες διαφορές. Για αυτό ήμασταν έτοιμοι να αντιδράσουμε για 40 λεπτά. Δεν ήμασταν μαζί αυτές τις μέρες και φοβόμουν για τις συνεργασίες. Δεν είμαστε ποδόσφαιρο. Μπήκε ένας παίκτης να παίξει, χωρίς να ξέρει πολλά για το πως λειτουργούμε εμείς. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια”.

Για το αν θα υπάρξουν άλλες αλλαγές στο ρόστερ: ”Αυτή η ΑΕΚ δεν αλλάζει φέτος το 2014. Το 2015 θα δούμε αν έχουμε ευκαιρία να πάρουμε κάποιες άλλες βοήθειες. Δεν αγχωνόμαστε όμως τώρα”.

Από την πλευρά των παιχτών, ο Καρλ Ίνγκλις συμπλήρωσε:

Για το παιχνίδι: ”Θεωρώ ότι ήταν το πιο σημαντικό ματς για εμάς. Παίξανε δύο πολύ καλές ομάδες. Έπρεπε να παλέψουμε. Είχαμε πολύ καλή απόδοση και πήραμε μία σημαντική νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Είχα την δυνατότητα να φύγω μέσω ενός μπάι άουτ προβλεπόταν στο συμβόλαιό μου. Πήγα στον Καναδά να χαλαρώσω με την οικογένεια μου. Οι διαπραγματεύσεις ήταν πολύ αγχωτικές. Ευτυχώς μπόρεσα να έρθω. Είμαι ικανοποιημένος με την κατάσταση στην ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω στην ΑΕΚ. Προφανώς η προσθήκη του Ποπς είναι πολύ σημαντική. Νιώθω την ΑΕΚ σαν το σπίτι μου. Είμαι χαρούμενος από τον κύριο Αγγελόπουλο, από τον κόσμο. Ήταν καλή νίκη για εμάς.

Για το μέλλον του στην ΑΕΚ: ”Μέχρι το καλοκαίρι είναι το συμβόλαιο, αλλά έχουμε πολύ χρόνο ακόμα για να δούμε μέχρι τότε τι θα γίνει για την νέα σεζόν. Θα συζητήσουμε για περαιτέρω συνεργασία. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Αυτό είναι που κρατάω. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος στις υπόλοιπες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και θέλω να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται στο Πρωτάθλημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…