Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Απογοήτευση και λάθη

Απογοήτευση και λάθη

bartzokas oaka

bartzokas-oaka

Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις και η εικόνα του Γιώργου Μπαρτζώκα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, αποτύπωνε απόλυτα το… σοκ της ήττας. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έκανε λόγο για απογοήτευση αλλά και για ανασυγκρότηση.

“Είναι σίγουρα απογοητευτικό αυτό που έγινε και ειδικά ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε το παιχνίδι. Όλοι θα μας βρίζουν, το ίδιο κάνουμε και εμείς και το ίδιο θα κάναμε αν ήμασταν φίλαθλοι. Ο Παναθηναϊκός στο τέλος αγωνίστηκε με αναπληρωματικούς και έβαλε 28 πόντους, την ίδια στιγμή που εμείς χαλαρώσαμε στην άμυνα και κάναμε δύο λάθη σε μιτς ματς. Κάναμε πολλά λάθη και στο τέλος μετά την άστοχη βολή, γνωρίζαμε όλοι πως έπρεπε να γίνει φάουλ που τελικά δεν έγινε.

Είναι απογοητευτικό αυτό που έγινε και για εμάς και γι’ αυτούς που αγαπούν την ομάδα.  Γνωρίζαμε πως δεν θα ήταν εύκολο το παιχνίδι, παρά τις απουσίες που είχε ο Παναθηναϊκός, αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να συγκεντρωθούμε στους δύο επόμενους στόχους μας.

Η επόμενη ημέρα είναι πολύ δύσκολη και όσοι είναι στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως πρέπει να ξεπερνούν τον τοίχο που έχουν μπροστά τους. Αυτή είναι η δουλειά μας”.

Όσο για τη μη χρησιμοποίηση του Βασίλη Σπανούλη στο τέταρτο δεκάλεπτο τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έκανε την αντεπίθεσή του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε: “Είναι μια υποθετική κουβέντα για το αν θα έπρεπε να τον βάλω ή όχι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Με οδηγό το game 1 ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Το δεύτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται …