Διπλή πρόκληση

nelson slaughter proti

nelson-slaughter-proti

Μετά την πρώτη προπόνηση με τη νέα τους ομάδα, Έι Τζέι Σλότερ και ΝτεΜάρκους Νέλσον δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους που ανήκουν στον Παναθηναϊκό και εμφανίστηκαν έτοιμοι να δουλέψουν σκληρά και να δικαιώσουν όσους πίστεψαν σε αυτούς.

Ο Σλότερ αυτοσυστήθηκε ως “combo guard” προσθέτοντας πως “σουτάρω καλά, μου αρέσει να παίζω σκληρά στην άμυνα. Μου αρέσει να παίζω και γρήγορα”.

Πώς νιώθεις που βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης;
“Σίγουρα έχω άγχος και πρόκειται για μεγάλη πρόκληση. Θα βάλω όμως, τα δυνατά μου. Γνωρίζω πολλά για τον ΠΑΟ. Έχει έξι ευρωπαϊκούς τίτλους, είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Είναι τιμή να παίζεις σε αυτόν το σύλλογο. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. Θέλω να μάθω από τον Διαμαντίδη. Είναι από τους καλύτερους γκαρντ στην Ευρώπη. Έχω πολλά να μάθω δίπλα του και θα προσπαθήσω το “κοπιάρω” όσο μπορώ, το παιχνίδι του”.

Από την πλευρά του, ο ΝτεΜάρκους Νέλσον δήλωσε “ευλογημένος που βρίσκομαι σε μια ιστορική ομάδα”, πριν προσθέσει “ο Παναθηναϊκός ανήκει στην ελίτ της Ευρώπης. Είναι τεράστια ευκαιρία για εμένα. Έχω εμπειρία σε αυτό το επίπεδο. Έχω παίξει χρόνια στην Ευρώπη. Ελπίζω να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις, ώστε στο τέλος της σεζόν να διεκδικούμε τίτλους.

Θα δουλέψουμε σκληρά για αυτό, όλοι. Είναι άλλη μια μεγάλη πρόκληση για εμένα. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Η Αθήνα είναι μια πολύ ωραία πόλη και η Ελλάδα μια πολύ ωραία χώρα. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ μεγάλη παράδοση και σε επίπεδο φιλάθλων. Έπαιξα και στο Βελιγράδι μπροστά σε παθιασμένους φιλάθλους, το αυτό θα γίνει και εδώ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…