Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ομάδα με μέλλον”

“Ομάδα με μέλλον”

fotsis diamantidis proti

fotsis-diamantidis-proti

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός ενόψει της επόμενης σεζόν και στις πρώτες του δηλώσεις, ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Διαμαντίδης αναφέρθηκε στις αλλαγές που έγιναν στην ομάδα το καλοκαίρι, τονίζοντας ότι στόχος είναι να δημιουργηθεί ομάδα για μια δεκαετία.

Συγκεκριμένα, ο Διαμαντίδης είπε: “είναι σίγουρο ότι θα είναι δύσκολη και επίπονη η προετοιμασία, όπως συμβαίνει πάντα. Θα πάμε βήμα βήμα. Έχουμε πολλά νέα πρόσωπα. Άλλωστε αυτός ήταν και ο στόχος της διοίκησης: να δημιουργήσει ομάδα για την επόμενη δεκαετία. Ζητούμενο είναι να δίνουμε το 100% κάθε φορά”.

Όταν του επισήμαναν πως όλοι όσοι υπέγραψαν φέτος στον ΠΑΟ τον ανέφεραν, στις δηλώσεις τους, ενώ σε ό,τι αφορά τους νέους, κάποιοι σηκώνουν το βάρος της σύγκρισης, εξήγησε πως: “είναι τιμή μου το γεγονός ότι οι νέοι μου συμπαίκτες αναφέρθηκαν σε εμένα. Σε ό,τι αφορά τους νέους σε ηλικία παίκτες, δεν χρειάζονται οδηγίες από εμένα, γιατί υπάρχει ο προπονητής. Είναι στο χέρι τους να δουλέψουν και να μην τους συγκρίνουν μαζί μου, γιατί κάθε παίκτης είναι διαφορετικός“.

“Βαριά η φανέλα”

bochoridis-proti

Από την πλευρά του, ο νέος Λευτέρης Μποχωρίδης πρόσθεσε: “σίγουρα είναι βαριά η φανέλα, θα δουλέψω σκληρά. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα να έλθω στον Παναθηναϊκό. Δεν πιστεύω ότι άργησα να κάνω το βήμα. Έκρινα πως είμαι στην κατάλληλη ηλικία, για αυτό. Υπάρχει πίεση για νίκες και τίτλους, αλλά είναι στο χέρι μας να τις διαχειριστούμε, όσο καλύτερα μπορούμε και να κάνουμε το καθήκον μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…