Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Πρώτο δείγμα θετικό

Πρώτο δείγμα θετικό

liapis neon

liapis-neon

Η Εθνική ομάδα των Νέων ξεκίνησε με νίκη τους φιλικούς αγώνες της ενόψει του Ευρωμπάσκετ των Νέων (8-20 Ιουλίου) στην Κρήτη αφού επικράτησε της Γερμανίας με 62-60.

Η ομάδα του Κώστα Μίσσα παρουσιάστηκε στο παρκέ με μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοσή της, πράγμα λογικό από τη στιγμή που βρισκόμαστε στην αρχή της προετοιμασίας. Η Εθνική μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και προηγήθηκε με 20-11 με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου. Μάλιστα η διαφορά ανέβηκε και σε διψήφια επίπεδα στα μέσα της δεύτερης περιόδου ωστόσο η Γερμανία κατάφερε να πλησιάσει στους 4 πόντους (37-33) στο 20’.

Στην επανάληψη η Ελλάδα είχε σταθερά την πρωτοπορία στο σκορ, δεν μπορούσε όμως να αποκτήσει μία διαφορά ασφαλείας με συνέπεια οι Γερμανοί να είναι συνεχώς κοντά. Εντέλει ο Λευτέρης Μποχωρίδης με μία ελεύθερη βολή στα 8 δευτερόλεπτα διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά αύριο (14/6) στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Ο Μποχωρίδης με 12 πόντους και ο Σιόλογκας με 10 πόντους ήταν οι πρώτοι σκόρερ για την Εθνική Ελλάδος ενώ ο Όκμπε με 16 πόντους ξεχώρισε από τη γερμανική ομάδα.

Ελλάδα – Γερμανία 62-60
Διαιτητές: Σκούτας – Παπαθανασίου
Τα δεκάλεπτα: 20-11, 37-33, 49-42, 62-60.
ΕΛΛΑΔΑ (Μίσσας): Μποχωρίδης 12 (2), Λιάπης 11 (3), Πουλιανίτης 4, Σπυριδωνίδης 4, Φακοπουλίδης, Σπυρόπουλος, Μήτσιαλος 2, Κουζέλογλου 4, Καμπερίδης 7 (1), Σιόλογκας 10, Διαμαντάκος 6, Μαραγκός 2.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Μεντζ): Γκέσκε 2, Καβάλεφ 1, Ιλτζόνφερ, Μπάουες 3 (1), Μπράιαντ, Ασπίναρ, Λόκχαρτ 10 (2), Τζόος, Όκμπε 16 (1), Γιορκ 10 (2), Ουγκράι 9 (1), Σίμαν 9 (1).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…