Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ήμασταν ανταγωνιστικοί”

“Ήμασταν ανταγωνιστικοί”

markopoulos vlemma

markopoulos-vlemma

Ευχαριστημένος από τη γενικότερη προσπάθεια του ΠΑΟΚ στην ημιτελική σειρά με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά το τέλος του τρίτου παιχνιδιού με τους “πράσινους”. Ο τεχνικός του δικέφαλου του βορρά τόνισε πως η ομάδα του ήταν πολύ ανταγωνιστική.

“Ο Παναθηναϊκός ήταν πιο οργανωμένος σήμερα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς κι έπαιξε επαγγελματικό μπάσκετ για να πάρει την νίκη. Κυνηγούσε την κάθε φάση και μας δυσκόλεψε πολύ. Μετά το πρώτο ημίχρονο στο τελευταίο λεπτό δεχτήκαμε δύο τρίποντα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε τόσο καλά και κάναμε γρήγορες επιθέσεις, κάτι που δε συμβαδίζει με τον τρόπο παιχνιδιού μας. Είχαμε κακή αντιμετώπιση στο λόου ποστ, πηγαίναμε σε λάθος στιγμές σε διαφορετικό χώρο κι έτσι ο Παναθηναϊκός πήγαινε εύκολα σε σουτ τριών πόντων”, ήταν αρχικά τα λόγια του Σούλη Μαρκόπουλου, ο οποίος πρόσθεσε:

“Πρέπει να ετοιμαστούμε για τα επόμενα ματς με τον Πανιώνιο. Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν απέναντι στον Παναθηναικό. Ευχαριστώ τον κόσμο κι ελπίζω να μας βοηθήσει και στα ματς με τον Πανιώνιο. Το θέμα είναι να κάνεις την προσπάθεια που θέλεις κι αυτό πιστεύω πως το κάναμε. Είμαι ευχαριστημένος απ’ τους παίκτες μου και στο πρώτο ματς χάσαμε ένα κρίσιμο αμυντικό ριμπάουντ, στο οποίο ουσιαστικά κρίθηκε το ματς. Ήμασταν, όμως, ανταγωνιστικοί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …