“Ό,τι… έπρεπε”

bartzokas osfp real

bartzokas-osfp-real

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε με ικανοποίηση τους παίκτες του να αντιδρούν όταν ο Πανιώνιος πήρε διψήφια διαφορά, τονίζοντας στις δηλώσεις του πως το παιχνίδι με τους “κυανέρυθρους” ήταν ό,τι έπρεπε πριν από τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό.

“Περιμέναμε την αντίδραση του Πανιωνίου, που είναι πολύ δυνατός στην έδρα του. Έχω την εντύπωση ότι δεν μπήκαμε ποτέ στο πνεύμα της μαχητικότητας που απαιτούσε το ματς μέχρι το σημείο, που ο αντίπαλος μας ξέφυγε με διψήφια διαφορά στο σκορ και βρεθήκαμε στο φάσμα της ήττας. Σε εκείνο το σημείο παίξαμε κάποιες καλές άμυνες, στοχεύσαμε επιθετικά εκεί που έπρεπε και πήραμε το ματς, όπως το πήραμε. Σοβαρή τύχη στον Πανιώνιο για την διεκδίκηση της νίκης έδωσαν τα 14 επιθετικά ριμπάουντ που πήρε και δείχνουν ότι ο αντίπαλος μας ήθελε πολύ το ματς. Εμείς πηγαίναμε δεύτεροι στην μπάλα και κάναμε πολλά λάθη

Θα έλεγα ότι σίγουρα ότι ο σημερινός αγώνας ήταν ό,τι έπρεπε πριν την έναρξη της σειράς των τελικών. Πρέπει με πνεύμα μαχητικότητας να αγωνιστούμε στους τελικούς για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας στην σειρά. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για την φετινή σεζόν”, ήταν τα λόγια του τεχνικού του Ολυμπιακού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …