Κεντρική NBA Το… χρίσμα
NBA

Το… χρίσμα

fisher andersen

fisher-andersen

Ο άνθρωπος που θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου των Νιου Γιορκ Νικς και θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας την επόμενη σεζόν αποτελεί ακόμα ερωτηματικό, ωστόσο, φαίνεται πως ο στόχος του προέδρου της ομάδας, Φιλ Τζάκσον, φαίνεται να είναι ένα “φρέσκο” στο χώρο της προπονητικής όνομα και δεν είναι άλλο από αυτό του Ντέρεκ Φίσερ.

Οι δύο άνδρες έχουν συνεργαστεί με απόλυτη επιτυχία στους Λος Άντζελες Λέικερς από τις θέσεις παίκτη-προπονητή και πλέον στόχος του Τζάκσον είναι να εμπιστευτεί ένα πιο σοβαρό πρότζεκτ στον Φίσερ, αυτό της ανοικοδόμησης των Νικς!

Από την πλευρά του, ο παίκτης των Οκλαχόμα Θάντερ προσπαθεί να αποφεύγει τη συγκεκριμένη φημολογία, καθώς προτιμά να παραμένει προσηλωμένος στην προσπάθεια της ομάδας του να περάσει στους τελικούς του ΝΒΑ, ωστόσο, μόνο ασυγκίνητος δεν μένει μπροστά στην ευκαιρία-πρόκληση που ανοίγεται μπροστά του.

Πάντως, ο τεχνικός των Θάντερ, Σκοτ Μπρους, θεωρεί ότι ο Φίσερ ίσως αποφασίσει να αγωνιστεί ακόμα μια χρονιά με την ομάδα του, κάτι που θα ανατρέψει για τα καλά τα σχέδια του Τζάκσον, ο οποίος, όμως, έχει και… plan B.

Το εναλλακτικό σχέδιο είναι ο προπονητής των Ντένβερ Νάγκετς, Μπράιαν Σο, για τον οποίο ακόμα δεν έχει γίνει καμία διαπραγματευτική προσέγγιση και δεν αναμένεται να γίνει μέχρις ότου να υπάρξει οριστική εξέλιξη στο θέμα του Ντέρεκ Φίσερ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με 50αρα Εμπίντ μείωσαν τη σειρά σε 2-1 οι Σίξερς

Ο Εμπίντ έκανε τα πάντα, σκόραρε 50 πόντους και έδωσε τη νίκη στους Σίξερς Ο Τζοέλ Εμπίντ …