Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ All Star Game “Στο ρυθμό της γιορτής”

“Στο ρυθμό της γιορτής”

papamakarios boulatoglou all star

papamakarios-boulatoglou-all-star

Χανιά, αποστολή
karaliΤην υπόσχεση πως οι παίκτες θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, έδωσε ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ Μανώλης Παπαμακάριος. “Τις τελευταίες ημέρες που βρίσκομαι εδώ, έχω διαπιστώσει πως η πόλη κινείται στους ρυθμούς του All Star Game. Είναι μεγάλη χαρά για όλους που πήραμε την απόφαση να διοργανωθεί εδώ αυτή η γιορτή και η συμβολή του Δήμου ήταν μεγάλη.

Από την πλευρά μας θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, χωρίς την πίεση του αποτελέσματος και της νίκης, το θέαμα θα είναι πλούσιο. Είναι σημαντικό για όλους να γίνει αναφορά και στις άλλες ενέργειες που “τρέχουν” το διήμερο παράλληλα με το αγωνιστικό μέρος (τις επισκέψεις στα ιδρύματα), όπως επίσης είναι σημαντικό όλοι να παρακολουθήσουμε τον αγώνα της ΟΣΕΚΚ, γιατί οι παίκτες αποτελούν παράδειγμα προς όλους μας.

Σας καλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και εμείς με τη σειρά μας να σας ανταποδώσουμε τη θέρμη με την οποία μας έχετε αγκαλιάσει”.

“Να το απολαύσει ο κόσμος”

Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΠΚ, δήλωσε πως το All Star Game, είναι μια ευκαιρία για να απολαύσει ο κόσμος το μπάσκετ. “Ο Σύνδεσμός μας με μεγάλη χαρά συμμετέχει στη γιορτή του μπάσκετ και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και τους φορείς που μας φιλοξενούν.

Το All Star Game, είναι ιδανική ευκαιρία να ξεφύγουν όλοι από την πίεση του αποτελέσματος και των ευρωπαϊκών αγώνων. Είναι τιμή για όλους μας και ταυτόχρονα μια ευκαιρία να βάλουμε όλοι ένα λιθαράκι στη διαφήμιση του ελληνικού μπάσκετ. Το ενδιαφέρον του μπάσκετ μας έχει εκπλήξει και ελπίζουμε πως θα απολαύσει το θέαμα”.

“Μια γιορτή για όλους”

“Το μπάσκετ είναι το πιο αγαπημένο ομαδικό άθλημα των Ελλήνων και μας έχει προσφέρει πολλές στιγμές χαράς, αυτές τις ημέρες το διαπιστώνουμε στα Χανιά, όλοι όσοι συμμετέχουμε σε αυτή τη διοργάνωση”, δήλωσε ο Δημήτρης Μιχελογιάννης, περιφερειακός σύμβουλος και συνέχισε: “Σας καλωσορίζω στην πόλη μας και ευχαριστώ όλους για την προσπάθεια που έχουν κάνει.

Η Κρήτη εκπροσωπείται στο πρωτάθλημα από το Ρέθυμνο, ενώ και από τη συμμετοχή στο εργασιακό πρωτάθλημα (30 ομάδες με 300 ερασιτέχνες αθλητές), βλέπουμε πως οι Κρητικοί αγαπούν το μπάσκετ.

Η γιορτή που έχουμε ετοιμάσει πιστεύουμε πως θα αποζημιώσει τον κόσμο, το γήπεδο θα είναι γεμάτο και υποσχόμαστε πως θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες στιγμές για την Κρήτη.

Θα πρέπει τέλος να τονίσουμε, την προσπάθεια της ΟΣΕΚΚ και τον αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 13:00, αλλά και την βράβευση των Κώστα Τσαρτσαρή και Θοδωρή Παπαλουκά, δύο αθλητών οι οποίοι μας έχουν κάνει υπερήφανους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε All Star Game

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο All Star Game (vid)

Ο ΕΣΑΚΕ δημοσίευσε το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων. Το All Star Game της Καρδίτσας …