Κεντρική Διεθνή Στο “νήμα” η Βόννη

Στο “νήμα” η Βόννη

david mccray bonn

david-mccray-bonn

Στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γερμανίας η Βόννη επιβλήθηκε εντός έδρας της Μπρεμερχάβεν με 80-79 και ανέβηκε στο 15-9.

Η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε “θρίλερ” και κρίθηκε στο “νήμα”. Συγκεκριμένα ο Γιουτζίν Λόρενς (7 πόντοι) στο ντεμπούτο του με την φανέλα της Βόννης ευστόχησε σε τρίποντο στο 39’, ανέβασε την διαφορά στους 4 πόντους (80-76) και αποδείχθηκε καθοριστικός για να πάρουν το ροζ φύλλο οι γηπεδούχοι. Ακολούθως ο Ντάριους Άνταμς μείωσε σε 80-79 στα 49 δευτερόλεπτα χωρίς να αλλάξει κάτι μέχρι το φινάλε. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Ματίας Φίσερ σούταραν με ποσοστό 68% (21/31) στα δίποντα.

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν με 14 πόντους και 10 ριμπάουντ τελείωσε τον αγώνα με νταμπλ-νταμπλ για τους νικητές. Ο Ράιαν Μπρουκς πρόσθεσε 13 πόντους ενώ καλή παρουσία είχε και ο Τόνι Γκάφνεϊ (10 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ). Από τους ηττημένους που έπεσαν στο 9-15 ο Ντάριους Άνταμς και ο Άντας Γιουσκεβίτσιους πέτυχαν από 15 πόντους έκαστος.

Νίκες για Ουλμ, Τρίερ

Αν και έκανε τα εύκολα δύσκολα η Ουλμ έκαμψε την αντίσταση της Τούμπιγκεν εκτός έδρας με 81-77 και πέτυχε την δέκατη τέταρτη φετινή της νίκη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τα ηνία σε όλη την διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκαν ακόμα και με 23 πόντους (46-23) ωστόσο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο δεύτερο ημίχρονο. Πραγματοποίησαν επιμέρους σκορ 54-35 αλλά δεν ολοκλήρωσαν την ολική επαναφορά. Ο Έντγκαρ Σόσα με 19 πόντους ήταν η “αιχμή του δόρατος” για τους νικητές ενώ ο Ματ Χάουαρντ πρόσθεσε 18 πόντους και 7 ριμπάουντ. Στον αντίποδα πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζόναθαν Γουάλας με 18 πόντους.

Στο 9-15 ανέβηκε η Τρίερ η οποία “λύγισε” την Μπραουνσβάιγκ εντός έδρας με 78-76. Ο αγώνας εξελίχθηκε σε “θρίλερ” και κρίθηκε στο τέλος. Κομβικό για την εξέλιξη της αναμέτρησης αποδείχθηκε το δεύτερο δεκάλεπτο όπου οι γηπεδούχοι με επιμέρους σκορ 23-13 ανέτρεψαν το εις βάρος τους 23-13 της πρώτης περιόδου. Ακολούθως καμία ομάδα δεν μπορούσε να αποκτήσει διαφορά ασφαλείας. Ο Αντρέας Σέιφερθ με 23 πόντους και 8 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος για τους νικητές. Από την άλλη ο Αζάια Σουάν είχε 29 πόντους και 7 ριμπάουντ για τους ηττημένους.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής:
Βόννη – Μπρεμερχάβεν 80-79
Τούμπιγκεν – Ουλμ 77-81
Τρίερ – Μπραουνσβάιγκ 78-76
Μπέιροϊτ – Ράστα (2/3)
Μίτελντοϊτσερ – Λούντβιγκσμπουργκ (2/3)
Μπάμπεργκ – Βούρζμπουργκ (2/3)
Χάγκεν – Μπάγερν Μονάχου (2/3)
Άρτλαντ – Όλντενμπουργκ (2/3).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…