Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δική μου ευθύνη”

“Δική μου ευθύνη”

pedoulakis pao laboral

pedoulakis-pao-laboral

Η αποψινή ήττα από τη Λαμποράλ Κούτσα ενδεχομένως να στοιχίσει ακριβά στον Παναθηναϊκό. Κι αυτό γιατί τα δεδομένα της πρόκρισης έχουν γίνει αρκετά δύσκολα για το “τριφύλλι”. Ο Αργύρης Πεδουλάκης ανέλαβε την ευθύνη για τη “σφαλιάρα” από τους Βάσκους τονίζοντας πως η μεγαλύτερη “πληγή” του Παναθηναϊκού απόψε ήταν η αίσθηση που υπήρχε πως το παιχνίδι ήταν εύκολο.

“Ήταν μία πολύ κακή εμφάνιση από μέρους μας. Θεωρώ ότι δεν είχαμε τη συγκέντρωση που έπρεπε και ιδιαίτερα την επιθυμία για ένα ματς της Ευρωλίγκα. Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ στο πρώτο ημίχρονο. Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν λειτούργησε ούτε το αμυντικό κομμάτι, δεν χρησιμοποιήσαμε σωστά τα φάουλ. Ουσιαστικά ενέργεια βγάλαμε μόνο στο τέταρτο δεκάλεπτο. Αυτό είναι ευθύνη του προπονητή. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος κατέληξε αναφερόμενος στο τι έφταιξε:

“Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα φταίει. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια σε αυτό το επίπεδο. Καταναλώσαμε τριάντα λεπτά χωρίς ενέργεια και τονώσαμε την αυτοπεποίθηση της Λαμποράλ Κούτσα. Είναι μία ομάδα που δεν είχε τίποτα να χάσει. Είναι ένα πολύ δυνατό μάθημα για εμάς πως δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…