Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Να σηκώσουμε κεφάλι”

“Να σηκώσουμε κεφάλι”

scariolo pao laboral

scariolo-pao-laboral

Η Λαμποράλ Κούτσα “πάγωσε” απόψε το ΟΑΚΑ, αλλά κυρίως έβαλε αγκάθια στο δρόμο του Παναθηναϊκού προς τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα. Η ισπανική ομάδα έπιασε “στον ύπνο” το “τριφύλλι” πανηγυρίζοντας ένα σπουδαίο “διπλό”, που μπορεί να κρίνει πολλά στη μάχη της πρόκρισης. Όχι τόσο για την ίδια, όσο για τους “πράσινους”.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Σέρτζιο Σκαριόλο αναφέρθηκε στη… χαμένη αυτοπεποίθηση της ομάδας του τονίζοντας πως μετά από αυτό το “διπλό” ίσως αλλάξουν τα πράγματα στο εσωτερικό της ομάδας του.

“Είναι πάντα ωραίο το συναίσθημα να κερδίζεις μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ένα γήπεδο με πολύ δυναμικούς φιλάθλους. Δεν ξέρω αν θα είναι χρήσιμο για τα πλέι οφ αυτό το αποτέλεσμα, αλλά είμαι σίγουρος πως θα είναι χρήσιμο για την ομάδα μου. Χάσαμε λίγο την αυτοπεποίθησή μας μετά τις συνεχόμενες ήττες. Είχαμε κάτω τα κεφάλια από τις ήττες. Ελπίζω πως αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει να σηκώσουμε κεφάλι και να αποκτήσουμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση”, δήλωσε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός ενώ κατέληξε:

“Πιστεύω πως ο τομέας των ριμπάουν ήταν το “κλειδί” του αγώνα. Κάναμε πολλά λάθη στο τέταρτο δεκάλεπτο κυρίως γιατί ο Παναθηναϊκός πίεσε πολύ πάνω στη μπάλα. Αλλά την ίδια ώρα είχαμε “ψυχρό αίμα” βάζοντας κάποιες κρίσιμες ελεύθερες βολές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…