Κεντρική NBA NCAA Γύρισε “σπίτι” του

Γύρισε “σπίτι” του

dunlap

dunlap

Η κρίσιμη φάση στην οποία βρίσκονται το LMU και η ανάγκη για αγωνιστική πρόοδο (μετά τις συνεχόμενες αποτυχίες) ανάγκασε τους ανθρώπους της ομάδας να στραφούν σε μία λύση από το πάνω ράφι. Οι “Lions” έδωσαν λοιπόν το χρίσμα της τεχνικής τους ηγεσίας στον Mike Dunlap, έναν προπονητή με εμπειρία από το ΝΒΑ.

Αγαπώ την πρόκληση που ανοίγεται μπροστά μου και λατρεύω το γεγονός πως επιστρέφω στο σπίτι μου. Νιώθω πολύ άνετα με το νέο μου περιβάλλον και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά“, ήταν οι πρώτες δηλώσεις του νέου “αρχιτέκτονα” του LMU, ο οποίος έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του κολεγίου κατά το παρελθόν.

Η πρόσληψή του αποτελεί μία αρκετά σημαντική υπέρβαση για τους “Lions“, οι οποίοι κάνουν τα πάντα προκειμένου να επιστρέψουν στον αφρό του NCAA. Η παρουσία του Max Good στο LMU δεν είχε την αναμενόμενη επιτυχία άλλωστε (ρεκόρ 77-117), κάτι που έκανε επιτακτική την εύρεση του αντικαταστάτη του.

Ο Mike Dunlap έχει ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα ως βοηθός στους “Lions” (1980-’85), πόστο που κατείχε ακόμη σε Iowa (1985-’86), USC (1986-’89), Arizona (2008-’09), Oregon (2009-’10) και St. John’s (2010-’12), ενώ έχει εργαστεί στο ΝΒΑ παίρνοντας θέση στους Ντένβερ Νάγκετς (ως βοηθός, την διετία 2006-’08) και τους Σάρλοτ Μπόμπκατς (ως πρώτος, τη σεζόν 2012-’13).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…