Κεντρική Διεθνή Οι Έλληνες του Eurocup

Οι Έλληνες του Eurocup

zisis unics nymburk

zisis-unics-nymburk

Η φάση των “16” του Eurocup ολοκληρώθηκε και οι ομάδες που προκρίθηκαν βρίσκονται εν αναμονή της έναρξης των προημιτελικών της διοργάνωσης. Μία από αυτές είναι και η Ούνικς Καζάν η οποία θα αντιμετωπίσει την Άνκαρα στους “8”.

Το ελληνικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται ως επί το πλείστον στην ρωσική ομάδα όπου εκεί αγωνίζονται ο Νίκος Ζήσης, ο Κώστας Καϊμακόγλου και ο Ίαν Βουγιούκας. Το συγκρότημα του Αντρέα Τρινκιέρι πέρασε με δύο εύκολες νίκες στα προημιτελικά ενώ συνολικά έχει γνωρίσει μία ήττα στην φετινή διοργάνωση, από την Οστάνδη στην φάση των “32”.

Όσον αφορά στην δεύτερη αναμέτρηση με τη Νίμπουρκ οι τρεις Έλληνες είχαν καλή παρουσία χωρίς πάντως να χρειαστεί να “φορτσάρουν” ιδιαίτερα από την στιγμή που η ομάδα τους ήταν άνετη μετά το διπλό στην Τσεχία. Συγκεκριμένα ο Ζήσης τελείωσε το ματς με 10 πόντους (5/6 βολές, 1/2 δίποντα, 1/4 τρίποντα), 2 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη σε 30 λεπτά και 38 δευτερόλεπτα.

Ο Βουγιούκας είχε 8 πόντους (2/5 βολές, 3/7 δίποντα), 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε 22 λεπτά συμμετοχής. Ο Καϊμακόγλου έμεινε άποντος έχοντας δοκιμάσει μόλις 2 σουτ (0/1 δίποντα, 0/1 τρίποντα), ενώ πρόσθεσε 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 λάθος σε 16 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…