Κεντρική Ελλάδα Συνέντευξη “Αισθάνομαι πιο έτοιμος”

“Αισθάνομαι πιο έτοιμος”

Collins

Collins
Ήρθε για να καλύψει ένα μεγάλο “κενό” που άφησε με τον τραυματισμό του ο Έισι Λο. Από τα πρώτα αγωνιστικά δείγματα, ο Μάρντι Κόλινς, φάνηκε πως δεν έχει το ίδιο στυλ, αλλά παιχνίδι με το παιχνίδι βελτιώνεται και έχει φτάσει σε ένα σημείο να μην είναι “ζημιογόνος” για τον Ολυμπιακό.

Παίζει με πάθος στην άμυνα, δίνει “ανάσες” στο κατέβασμα της μπάλας στους υπόλοιπους γκαρντ και είναι… οικονομικός στην επίθεση. Ο Αμερικανός γκαρντ, για την πρόοδο του οποίου ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλάει με τα καλύτερα λόγια, μίλησε αποκλειστικά στο e-basket.gr μετά τη νίκη των “ερυθρόλευκων” κόντρα στην Εφές Αναντολού και αναφέρθηκε σε πολλά ενδιαφέροντα θέματα.

Αναλυτικά, ο Μάρντι Κόλινς μίλησε για:

-τη νίκη επί της Εφές:

“Κάναμε ένα σημαντικό βήμα για πρόκριση, με μία καλή νίκη. Παίξαμε καλά και στα δύο σημεία του παρκέ και κυρίως στην άμυνα, που μας έδωσε ώθηση για την επίθεση. Η ομάδα πλέον έχει τέσσερις νίκες σε έξι παιχνίδια και μπορώ να πω ότι αισθανόμαστε πιο άνετα. Περάσαμε ένα δύσκολο διάστημα με ήττες και τραυματισμούς, αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν . Μπορώ να σου πω πως θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια, όταν θα μπει στην Ευρωλίγκα και ο Μουν. Είναι ένας παίκτης που θα μας δώσει έξτρα λύσεις και ενέργεια”.

-το που οφείλεται η αγωνιστική άνοδος:

“Έχουμε αρχίζει να παίζουμε καλύτερα, διότι ο ένας γνωρίζει καλύτερα τα παιχνίδι του άλλου και βγαίνει στο παρκέ η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις. Όταν μέσα στη σεζόν έρχονται νέοι παίκτες όπως εγώ, δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς και να μπεις στο πλάνο του προπονητή άμεσα. Τώρα αυτό σιγά-σιγά γίνεται και φαίνεται”.

-την προσωπική του απόδοση:

“Είμαι πολύ καλύτερα απ΄ ότι στην αρχή σίγουρα. Παίζω περισσότερο και μέσα από τα παιχνίδια βρίσκω ρυθμό. Η Ευρωλίγκα είναι μία διαφορετική κατάσταση από το ιταλικό πρωτάθλημα και χρειαζόμουν χρόνο. Μπορώ να πω ότι είμαι πιο έτοιμος να βοηθήσω. Έμαθα καλύτερα τους συμπαίκτες μου και ξέρω τι πρέπει να κάνω στο γήπεδο”.

-τις δυσκολίες που έχει το να αντικαταστήσει επάξια τον Λο:

“Η αλήθεια είναι πως γνωρίζω ότι αυτό είναι μεγάλο… βάρος γιατί ο Έισι είναι ένας παίκτης που έχει καταφέρει πολλά στον Ολυμπιακό. Κάθε παίκτης έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και είναι άκομψες οι συγκρίσεις, όμως αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να εφαρμόζω αυτό που μου λέει ο προπονητής, να τα δίνω όλα και να προσπαθώ καθημερινά”.

-το προσεχές ντέρμπι Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό:

“Θα είναι σκληρό παιχνίδι. Είναι ειδικών συνθηκών διότι ουσιαστικά είναι ένα ελληνικό παιχνίδι μέσα στην Ευρωλίγκα και αυτό από μόνο του δίνει ξεχωριστή σημασία. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για εμάς, αφού ο Παναθηναϊκός ξέρει πολύ καλά πως παίζουμε, γι’ αυτό θα πρέπει να μπούμε από το πρώτο λεπτό δυνατά, να παίξουμε σκληρά και συγκεντρωμένα, για να επιβάλουμε εμείς το στυλ παιχνιδιού μας”.

-την ζωή του στην Ελλάδα:

“Μου αρέσει πολύ η χώρα σας. Έχω αρχίσει να γνωρίζω κόσμο και να κάνω πράγματα στον ελεύθερό μου χρόνο. Μου αρέσει ο τρόπος που με αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι, το φαγητό και το κλίμα. Είναι όμορφα και το απολαμβάνω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Συνέντευξη

Δειτε επισης

Ο Κόμπι Καρλ μιλά στο ebasket

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των προπονητών που βρέθηκαν τα περασμένο Σαββατοκύριακο στο κλεισ…