Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Ενέργεια και ρυθμός”

“Ενέργεια και ρυθμός”

vetoulas1

vetoulas1
Ο Απόλλων Πάτρας μετά την οριακή ήττα, ακολουθούμενη από καλή εμφάνιση, απέναντι στον ΠΑΟΚ φιλοξενείται στο Ρέθυμνο όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.

Ο προπονητής των Πατρινών, Νίκος Βετούλας, τόνισε τον έλεγχο του ρυθμού και την ενέργεια ως σημαντικούς παράγοντες για τη νίκη υπογραμμίζοντας την “επαγρύπνηση” που πρέπει να έχουν οι παίκτες του ώστε να επωφεληθούν τυχόν κενά διαστήματα των γηπεδούχων:

“Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς πρέπει, κατά κύριο λόγο, να μείνουμε συγκεντρωμένοι και στα σαράντα λεπτά του παιχνιδιού. Θέλουμε να ελέγξουμε το ρυθμό σε όλη την διάρκεια του αγώνα και να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ. Επίσης, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να εκμεταλλευτούμε πιθανή αδράνεια του αντιπάλου μας σε κάποια σημεία της αναμέτρησης”.

Ο Βλάντιμιρ Πέτροβιτς-Στεργίου, με τη σειρά του, σημείωσε: “Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται στην ίδια βαθμολογική θέση με εμάς. Δεν θα είναι ματς-τελικός για το Ρέθυμνο, αλλά οπωσδήποτε είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουν στην έδρα τους. Αυτό είναι καλό για εμάς, αφού θα έχουν μεγαλύτερη πίεση. Εμείς πάμε για τη νίκη και θα προσπαθήσουμε να “κλέψουμε” το παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…