Κεντρική Basket League Άρης “Πρόβλημα στην επίθεση”

“Πρόβλημα στην επίθεση”

minic aris

minic-aris-alexandreio
Ο Άρης αν και πάλεψε δεν τα κατάφερε στην Πυλαία και ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 56-49 σε ένα ματς που στιγματίστηκε από 45λεπτη διακοπή στην τελευταία περίοδο. Ο τεχνικός των Αρειανών, Μίλαν Μίνιτς, συνεχάρη τον ΠΑΟΚ για τη νίκη αλλά και τους παίκτες του για το πάθος που δείξανε ενώ στάθηκε στην αδυναμία της ομάδα του στο επιθετικό κομμάτι:

“Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Ηταν για εμάς ένα σημαντικό ματς και ο κόσμος μπορεί να δώσει μεγάλη βοήθειεα στο μπάσκετ. Οι δύο ομάδες προσπαθούν να κάνουν καλή δουλειά και αν οι φίλαθλοι βοηθούν, όλοι θα είμαστε πιο καλά.

Το πρώτο δεκάλεπτο δεν μπήκαμε δυνατά, δεχτήκαμε εύκολα καλάθια. Βρήκαμε ρυθμό από την άμυνα και ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα με σουτ αλλά πήρε πέντε επιθετικά ριμπάουντ. Δύο-τρεις φορές ήμασταν κοντά στο σκορ και με τύχη ο ΠΑΟΚ έβαλε τρίποντο και πήγε στους επτά πόντους. Επίσης είχαμε τρία συνεχόμενα λάθη στην άμυνα και ένα στην επίθεση.

Μπράβο στα παιδιά που είχαν ενέργεια και πάθος. Αλλά δεν είχαμε καλή επίθεση. Ο Αρης δεν μπορεί δίχως εύκολο καλάθι στο τρανζίσιον παιχνίδι”.

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, με τη σειρά του, υπογράμμισε: “Και οι δύο ομάδες ήθελαν το ματς. Ο ΠΑΟΚ μας κέρδισε δίκαια, στα σημεία ήταν καλύτερος και δεν αντέξαμε ως το τέλος. Συνεχίζουμε την δουλειά και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…